Logo
NCV | Nieuwsbrief regio Limburg - augustus 2016
  18 augustus 2016 | EDITIE Augustus 2016
De komende tijd organiseert de NCV Regio Limburg tal van leuke activiteiten. Doet u ook mee?
Wandelen en dineren in Noord-Limburg op 10 september a.s.

Op zaterdagmiddag 10 september a.s. gaan we wandelen in omgeving Ysselsteyn (Noord-Limburg). We vertrekken om 14.00 uur en gaan eerst een bezoek brengen aan de Begraafplaats voor Duitse militairen aldaar, die in de 1e en 2e Wereldoorlog hier gestorven zijn. Dit is een zeer mooie en indrukwekkende begraafplaats waar bijna 32.000 militairen begraven zijn. Vervolgens maken we een wandeling in een nabij gelegen natuurgebied.

Tussendoor pauzeren we even, het is handig om zelf iets te drinken mee te nemen, voor een glutenvrij tussendoortje wordt door ons gezorgd. Rond de klok van 17.00 uur worden we verwacht bij Herberg de Peel in Ysselsteyn voor een heerlijk glutenvrij 3-gangen keuze-menu. De kok is bekend met het glutenvrij dieet. U kunt kiezen uit 2 soorten soep, 2 vlees- en 1 visgerecht, warme groenten, salade, gekookte aardappelen en frietjes en 2 soorten dessert. Op verzoek kan ook vegetarisch worden gegeten. Dit alles voor de prijs van 25 euro p.p. excl. drankjes. Bij slecht weer gaan we een museum bezoeken - dan wordt een kleine bijdrage voor koffie/thee gevraagd. Begin en eindpunt van deze activiteit is bij Herberg de Peel, Jan Poelsweg 6, Ysselsteyn.

U kunt zich opgeven voor beide elementen maar u kunt er ook voor kiezen alleen mee te wandelen of mee te dineren. Voor meer info en/of aanmelden: lb.secretaris@glutenvrij.nl

Aanmelding graag voor 4 september a.s.

Uitgebreid glutenvrij diner Arcus college Sittard

Wij willen u uitnodigen voor een glutenvrij diner. Het Arcus College te Sittard maakt voor ons op vrijdag 14 oktober a.s. een glutenvrij diner dat uit meerdere gangen bestaat. Het belooft een avondvullend diner te worden. Dit wordt bereid door leerlingen van deze school, onder leiding van ervaren koks. Het vindt plaats in het restaurantgedeelte van de school en begint om 18.00 uur. U kunt gratis parkeren op de bijgelegen parkeerplaats. De kosten zijn 15 euro p.p. excl. drankjes. Dit kunt u ter plaatse zelf afrekenen. Geeft u zich snel op want vol is vol. Voor meer info en/of opgave kunt u mailen naar: lb.penningmeester@glutenvrij.nl

Regiomiddag

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren we een regiomiddag in Weert. Die dag worden er lezingen gegeven en kunt u glutenvrije producten kopen. Via de nieuwsbrief en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het programma. Zet u de datum vast in uw agenda?

Voor meer informatie kunt u mailen naar: lb.secretaris@glutenvrij.nl 

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden