Logo
NCV | Nieuwsbrief regio Overijssel
  23 augustus 2016 | EDITIE Augustus 2016

Beste leden,

Er worden de komende tijd weer een aantal activiteiten voor de leden in Overijssel georganiseerd, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Maar er kan natuurlijk nog veel meer, vandaar dat we op zoek zijn naar een coordinator en een penningmeester. Lees hieronder meer hierover!

Ga je mee naar speelboerderij de Flierefluiter?

Zit jij op de basisschool en vind je het leuk om andere kinderen met coeliakie te ontmoeten? Kom dan ook op zaterdag 10 september vanaf half twee naar Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte. Kijk maar eens op de website hoe leuk het daar is.

 

Aanmelden
Vraag je ouders of ze je aanmelden! Dat kan tot en met woensdag 7 september bij Kim van Egmond via ov.kinderactiviteiten@glutenvrij.nl. Geef in ieder geval door met hoeveel personen je komt. Het is wel de bedoeling dat een of allebei je ouders/verzorgers ook meegaan. De entree is €5,- per persoon. Dit betalen jullie zelf aan de kassa.

Heb jij ook leuke ideeën voor kinderactiviteiten?

We hebben dus weer een nieuwe vrijwilliger die kinderactiviteiten organiseert in de regio Overijssel. Daar zijn we heel blij mee! Heb je leuke ideeën of wil je meehelpen? Mail dan naar Kim van Egmond via Ov.kinderactiviteiten@glutenvrij.nl.

Dit jaar worden er nog twee bakworkshops gegeven in Deventer

Bakworkshop kinderen 4-12 jaar
Astrid Klein Oonk, Letty Mentink, Minke Versteeg en Michel Knobbe geven op zaterdag 5 november van 13.00 tot 16.00 uur een bakworkshop voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, onder begeleiding van één ouder. Er worden allerlei kinderbaksels gemaakt. Deze workshops zijn altijd een waar feestje, omdat je leuke dingen leert maken en omdat je nu eens niet de enige bent, die glutenvrij moet eten. Locatie: Het Stormink in Deventer.

Bakworkshop beginners en gevorderden
De bakworkshop voor beginners en gevorderden is op dinsdag 22 november van 18.45 tot 22.00 uur. Deze wordt gegeven door Astrid Klein Oonk en Simone Scheurink. Locatie: Het Stormink in Deventer.

Voor meer informatie en voor aanmelden kan je terecht bij Astrid Klein Oonk, telefonisch 06 5215 6799 of per e-mail ov.bakinstructie.astrid@glutenvrij.nl.

Regiocoördinator & penningmeester Overijssel gezocht

Wordt u de nieuwe coördinator of penningmeester van de regio Overijssel?

Coördinator
De coördinator coördineert de activiteiten in de regio. De organisatie ligt in handen van andere vrijwilligers. U bent verantwoordelijk voor de bekendmaking van de activiteiten via de website, Glutenvrij Magazine en de regionale digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt vanuit kantoor verstuurd. Tevens bent u het eerste aanspreekpunt voor het bureau in Naarden.

Penningmeester
Als penningmeester bent u verantwoordelijk voor de financiën in de regio en de beheerder van de regionale NCV-rekening en betaalt u declaraties van de regionale vrijwilligers uit. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht.

Als u meer wilt weten of het lijkt u leuk om iets te doen voor de leden in Overijssel kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Marieke Docters van Leeuwen via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl of 035-6954002.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden