Logo
NCV | Nieuwsbrief september 2016 - Regio Limburg
  13 september 2016 | EDITIE September 2016

In de zomervakantie stuurden we u onze nieuwsbrief met de activiteiten die de NCV-Regio Limburg de komende tijd organiseert. Nu de vakantie voorbij is brengen wij ze graag nog een keer onder uw aandacht:

Uitgebreid glutenvrij diner Arcus college Sittard

Wij willen u uitnodigen voor een glutenvrij diner. Het Arcus College te Sittard maakt voor ons op vrijdag 14 oktober a.s. een glutenvrij diner dat uit meerdere gangen bestaat. Het belooft een avondvullend diner te worden. Dit wordt bereid door leerlingen van deze school, onder leiding van ervaren koks. Het vindt plaats in het restaurantgedeelte van de school en begint om 18.00 uur. U kunt gratis parkeren op de bijgelegen parkeerplaats. De kosten zijn 15 euro p.p. excl. drankjes. Dit kunt u ter plaatse zelf afrekenen.

Geeft u zich snel op want vol is vol. Voor meer info en/of opgave kunt u mailen naar: lb.penningmeester@glutenvrij.nl

Het adres is: Het Arcus & Dacapo Leerrestaurant DE DEBUTANT, Milaanstraat 125, 6135 LH Sittard.

Regiomiddag

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren we een regiomiddag in Weert. Die dag worden er lezingen gegeven en kunt u glutenvrije producten kopen. De sprekers zijn: Anita Vreugdenhil, Kinderarts maag-darm-leverziekten in het Maastricht UMC+, en Stella Dings, diëtiste, aangesloten bij het A-netwerk van de NCV.
Via de nieuwsbrief en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het programma. Zet u de datum vast in uw agenda? Voor meer informatie kunt u mailen naar: lb.secretaris@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden