Logo
NCV | Glutenvrije markt & lezing Noord-Nederland: zaterdag 25 november 2017
  5 oktober 2017 | EDITIE Uitnodiging
Programma glutenvrije markt

Openingstijden van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een grote markt met bekende leveranciers, maar ook altijd weer een paar nieuwkomers.


Dieetvragen?

In de hal bij de ingang van de glutenvrije markt is van 10.00 -14.00 uur Yvonne Huurman, diëtiste van het NCV-dietistennetwerk, aanwezig. Zij beantwoordt graag al uw vragen over het glutenvrije dieet.

Lezing Frits Koning

‘Frits Koning, immunoloog bij het LUMC, zal een lezing verzorgen met als titel: Coeliakie: een update over de nieuwste ontwikkelingen en wat de patient er aan heeft. Deze lezing is eerder gehouden tijdens de glutenvrije markt in Vianen en trok daar een volle zaal.

Aanvang 11.00 uur. De lezing duurt een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Dus kom op tijd, want het aantal zitplaatsen is beperkt.

Kinderactiviteit

Tijdens de markt worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan de kinderbakactiviteit. De afgelopen jaren hebben we pepernoten gebakken en speculaaskoekjes versierd. Ook dit jaar zal er weer een Sinterklaaslekkernij worden uitgekozen om te maken en versieren. Het is een inloopactiviteit, aanmelden vooraf is niet nodig.

Verloting

Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers. De opbrengst komt ten goede voor de kinderactiviteiten die door de vrijwilligers georganiseerd worden. 

Lunchbuffet

Ieder jaar opnieuw is er grote belangstelling voor de glutenvrije lunch. Ook dit jaar kunt u genieten van het uitgebreide lunchbuffet. Lunchen is mogelijk van 12.30 tot 14.00 uur. Het buffet bestaat uit soep, een ruime keuze uit koude en warme gerechten, frisdrank en koffie of thee. Deelname aan het buffet kost € 16,50 per volwassene. Voor kinderen (tot 12 jaar) zijn de kosten € 8,25. Aanmelden kan via de webwinkel van de website van de NCV: glutenvrije lunch Assen.

Tips

Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.

Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen. 

Locatie

Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen. Telefoonnummer 0592-851515

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292.nl

Eigen vervoer:

Vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk oprijden

Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden