Logo
NCV | Nieuwsbrief oktober 2016 - Regio Limburg
  11 oktober 2016 | EDITIE oktober 2016

De herfst is begonnen en we hebben weer nieuws voor u, over activiteiten die we in de maand november organiseren.

Gutenvrij diner Arcus college Heerlen

Ook dit jaar is er weer een glutenvrij diner georganiseerd door de NCV in samenwerking met het Arcus college in Heerlen.

Dit zal zijn op donderdag 10 november van 18.00 - 22.00 uur (svp om 17.45 uur aanwezig zijn, ze willen echt om 18.00 uur starten). De kosten zijn nog niet bekend, maar zullen zoals andere jaren zo tussen de 20-30 euro zijn.

U kunt zich vanaf nu inschrijven! Vermeld met hoeveel personen u wilt komen en of er andere allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden. Wees er snel bij want vol is vol!

Locatie: Arcus College Heerlen, Valkenburgerweg 148 in Heerlen (ligt bij de Hogeschool Zuyd in de buurt).
Parkeergarage bereikbaar als volgt: vanuit Heerlen Centrum: langs de Hogeschool Zuyd, daarna rotonde rechtsaf na eerst komende verkeerslicht rechtsaf fietspad oversteken en naar de parkeergarage die aan de rechterkant ligt. Even melden en de auto op de 0 parkeren, vandaar uit is het gemakkelijk vertrekken.
Vanuit richting Voerendaal: de Valkenburgerweg oprijden, aan de rechterkant ligt Sinter Meerten, links voorsorteren en de ingang van de parkeergarage oprijden. Even melden en de auto op de 0 parkeren, vandaar uit is het gemakkelijk vertrekken. Bij de parkeergarage zal een leerling staan.
Extra info m.b.t. minder valide mensen: op de 0 zijn invalide plekken met via een deur rechtstreeks toegang tot een lift die je naar de 2e etage (knop vasthouden) brengt. Daar is het restaurant. Verdere informatie volgt nog.

U kunt zich opgeven bij lb.secretaris@glutenvrij.nl

Regiomiddag

Heeft u 19 november al in uw agenda gezet? Op deze datum organiseren we een regiomiddag in Weert. Die dag worden er lezingen gegeven en kunt u glutenvrije producten kopen. De sprekers zijn: Anita Vreugdenhil, Kinderarts maag-darm-leverziekten in het Maastricht UMC+, en Stella Dings, diëtiste, aangesloten bij het A-netwerk van de NCV. Het programma duurt van 13.00-16.00 uur. Locatie: Don Bosco, Boshoverweg 60, Weert. Via de nieuwsbrief en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. het programma. Voor meer informatie kunt u mailen naar: lb.secretaris@glutenvrij.nl 

Kinderen spelen bij Ballorig in Sittard

Speciaal voor glutenvrije kinderen en hun ouders organiseren we op zondag 20 november a.s. een kinderactiviteit. Uw kinderen kunnen spelen bij Ballorig in Sittard, terwijl wij, de ouders, met elkaar kunnen kennismaken en ervaringen of tips rondom coeliakie kunnen uitwisselen. Nog niet alle informatie is bekend, maar de bedoeling is eerst gezamenlijk wat te drinken en voor of na het spelen nog gezamenlijk glutenvrije frietjes te eten. Nadere informatie volgt nog. Houd hiervoor de Facebookpagina in de gaten.

Locatie: Ballorig, Lissabonlaan 30, 6135 LE Sittard www.ballorig.nl/sittard. U kunt uzelf en uw kinderen vast opgeven bij: lb.secretaris@glutenvrij.nl

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden