Logo
NCV | Bespaar geld met de juiste zorgverzekering!
  15 december 2016 | EDITIE
Beste NCV-leden,

Het jaar is al weer bijna voorbij en Kerst komt er aan. U kunt deze periode ook van ziektekostenverzekering veranderen. Misschien om geld te besparen, of omdat een andere verzekeraar meer zorg aanbiedt voor dezelfde premie.

Veel NCV-leden vinden het best lastig om te kiezen, hebben we gemerkt. Wij willen u als Nederlandse Coeliakie Vereniging daar graag bij helpen! Dus hebben wij handige informatie voor u bij elkaar gebracht.

Collectieve zorgverzekering via VGZ

Als lid van de NCV kunt u gebruikmaken van de collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ. Er zijn twee regelingen beschikbaar. Een is een regeling waarbij u het lidmaatschap voor de NCV vergoed krijgt en een dieetvergoeding ontvangt. De andere regeling biedt deze vergoedingen niet, maar geeft een hogere collectiviteitskorting. Of een van deze regelingen aantrekkelijk voor u is, kunt u hier lezen of bel met de klantenservice van VGZ: 0900 - 07 50.

Leaderboard intranetbanner 728x90jevorm

Vergoeding lidmaatschap NCV?

De Patienten Federatie Nederland heeft handige tools samengesteld voor het kiezen van een goede zorgverzekeraar. Een daarvan is een duidelijk overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoeding voor het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Dit gebeurt altijd vanuit een aanvullende verzekering. Controleer hier uw polis om te zien of dit ook voor u geldt in 2017: www.glutenvrij.nl.

Mijn NCV

In de regel vraagt een zorgverzekeraar bewijs van uw NCV-lidmaatschap.  Begin januari kunt u uw bewijs van inschrijving 2017 (deze geldt ook als factuur) vinden op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging www.glutenvrij.nl. U moet daarvoor eerst inloggen om op uw Mijn NCV terecht te komen.

Wilt u meer informatie?

Kijk dan ook bij de zorgverzekeringslijn. Dit is een onafhankelijke site met veelgestelde vragen van consumenten.

En natuurlijk  staat er informatie over zorgverzekeringen op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging

Alvast hele fijne kerstdagen en een gezond 2017!

Namens het NCV-team

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden