Logo
NCV | 3 maart glutenvrije markt Veldhoven. Kom je ook?
  22 januari 2018 | EDITIE 2018
Grootste glutenvrije markt van Zuid-Nederland

Op 3 maart kun je als lid van de NCV weer, zoals elk jaar, tussen 11.00 en 14.00 uur proeven, ideeën uitwisselen met de leveranciers en uitgebreid inkopen doen op de succesvolle glutenvrije markt in Veldhoven. Verschillende leveranciers van glutenvrije producten staan voor je klaar met heerlijke producten. Dus zet de datum in je agenda!

Wat kan je allemaal nog meer doen?

Je kunt vragen stellen aan onze diëtist, aan onze bakinstructrices en aan onze voorlichters. Je kunt genieten van een frietje met glutenvrije snack van de Frietspecialist van Eetwinkel Kom d’r in. En ook voor de kinderen is genoeg te doen. Wil je precies weten wat er allemaal gebeurt die dag, kijk dan op onze website: www.glutenvrij.nl.

Waar en wanneer

De markt vindt plaats op zaterdag 3 maart van 11.00 tot 14.00 uur in Sporthal de Heiberg, Heerseweg 49 in Veldhoven. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis.

Contant geld

Niet elke producent heeft een mobiel pinapparaat en je kunt bij de locatie geen contant geld pinnen. Daarom adviseren wij je om voldoende contant geld mee te nemen.

Route

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Heiberg via Google Maps. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar info@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden