Logo
NCV | Glutenvrije markt Veldhoven – zaterdag 4 maart 2017
  28 februari 2017 | EDITIE 1
Grote glutenvrije markt - wie komt er allemaal?

Aanstaande zaterdag 4 maart vindt dit jaar weer de succesvolle glutenvrije markt plaats in Veldhoven. Verschillende leveranciers van glutenvrije producten staan voor u klaar met heerlijke producten. U kunt proeven, ideeën uitwisselen met de leveranciers en uitgebreid inkopen doen. Bent u benieuwd welke leveranciers allemaal in Veldhoven staan, neem dan een kijkje op onze website: www.glutenvrij.nl.

 

We hopen u allen te zien op 4 maart!

Glutenvrije foodtruck

Voor de deur van de Heiberg staat dit jaar de foodtruck Fiona's Baking Avenue. U kunt hier heerlijke snacks kopen, zoals broodjes, soep en taart. Alles is uiteraard glutenvrij.

Informatie

In de voorlichtingsstand van de NCV kunt u terecht bij onze ervaren vrijwilligers. Zij geven informatie over de vereniging en praktische tips over alles wat te maken heeft met glutenvrij leven. Er liggen verschillende folders en brochures die u mee kunt nemen. De aanwezige diëtisten Lisanne Bosch en Marianne Mascini zijn lid van het NCV-diëtistennetwerk en kunnen al uw vragen over het glutenvrij dieet beantwoorden. Heeft u vragen over bakken, dan kunt u terecht bij de NCV-bakinstructeurs.

Kinderopvang

Ook voor de kleinsten is er genoeg te doen op de markt. Er is een springkussen en een grote knutseltafel, waar heerlijk uren aan getekend, geknipt en geplakt kan worden. Opgeven hiervoor is niet nodig. Uiteraard kunnen ze heerlijk onbezorgd overal proeven. 

Waar en wanneer

De markt vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur in Sporthal de Heiberg, Heerseweg 49 in Veldhoven. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis. Heeft u behoefte aan meer informatie, mail naar info@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden