Logo
NCV | Nederlandse Coeliakie Dag 2017 - 8 april te Vianen
  22 maart 2017 | EDITIE Uitnodiging
Beste NCV-leden

Nog twee weken en dan het is zover! We ontmoeten elkaar weer op de jaarlijkse Nederlandse Coeliakie Dag 2017 in het Van der Valk Hotel op 8 april in Vianen.

Vergeet de ledenpas niet mee te nemen! En neem vooral ook een grote tas en voldoende cash mee, want we hebben weer een glutenvrije markt van 10.00 - 14.00 uur. Alle leveranciers zijn op het hart gedrukt vooral genoeg glutenvrije producten voor iedereen mee te nemen!

Er is een uitgebreid programma met lezingen. Medische en voedingsexperts vertellen over de laatste ontwikkelingen. Kijk hier voor het volledige programma. Kinderen mee? Geen probleem, er is kinderopvang met leuke activiteiten.

Alle leden zijn ook welkom op de Algemene Ledenvergadering om 9.45 uur, er zijn bakdemonstraties en je kunt in gesprek gaan met een diëtist, een foodblogger en uiteraard met andere NCV-leden.

Glutenvrij lunchbuffet

En natuurlijk is er weer een overheerlijk en uitgebreid lunchbuffet! Daar kun je je nog steeds voor opgeven via www.glutenvrij.nl/webwinkel. Vergeet niet om de bevestiging van de bestelling te printen en mee te nemen. Je kunt de lunchbonnen op de dag zelf ophalen bij de registratiebalie in de centrale hal van Van der Valk.

Nog een paar vrijwilligers gezocht

Wil je een kijkje nemen achter de schermen van deze ledendag en een steentje bijdragen? Inmiddels zijn er ruim 30 vrijwilligers betrokken bij deze dag. We zijn nog op zoek naar een paar vrijwilligers. Je helpt op deze manier de leden van de vereniging. Daar staat ook wat tegenover: alle vrijwilligers mogen voordat de markt open gaat, zelf inkopen doen, genieten van een uitgebreid (gratis) glutenvrij lunchbuffet en afsluiten met een vrijwilligersborrel. Dus geef je snel op bij Marieke Docters van Leeuwen via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

Gastvrouwen en gastheren gezocht

In een aantal zalen worden lezingen gegeven. We willen graag in elke zaal een vrijwilliger, die de sprekers ontvangt, hen na afloop een bloemetje geeft en de techniek in de gaten houdt. We zoeken voor de twee kleine zalen nog een gastheer/gastvrouw. Vind je het leuk om op deze wijze ook een aantal interessante lezingen mee te pikken? Geef je dan op via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

 

Wij zien je graag op 8 april!

Het NCV-team

Vrijwilligers voor de kinderopvang

Gedurende de hele dag is er kinderopvang aanwezig, zodat ouders een lezing kunnen bijwonen of even zonder de kinderen over de markt kunnen lopen. We zijn nog op zoek naar minimaal vijf vrijwilligers. Ook als je een paar uur kunt, zijn we al geholpen. Wij vragen in dat geval een Verklaring Omtrent Gedrag aan. De aanvraag kost niets en gaat heel snel! Geef je op via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

Golden Sponsor

Genius is Golden sponsor van de markt!
Geniusglutenvrij(1)
Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden