Logo
NCV | Familiemiddag op Hoeve Ravenstein in Baarn
  11 april 2017 | EDITIE 1
Glutenvrije familiemiddag in Baarn

Op zaterdag 6 mei 2017 organiseert de NCV, regio Utrecht/Flevoland een glutenvrije familiemiddag op Hoeve Ravenstein in Baarn. Deze middag is speciaal voor gezinnen met glutenvrije kinderen tot ca. 14 jaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 13.00 uur: Verzamelen bij het Centraalpunt Skybox (bij slecht weer) of de tuin van Hoeve Ravenstein (bij goed weer). Inloop met koffie, thee of biologische vruchtensap met daarbij een glutenvrij lekkernij. 

Rond 13.30 uur: Boerin Gerda Tupker en haar dochter Esther geven een rondleiding van circa 30 minuten over de boerderij. Tijdens de rondleiding bezoek je alle bijzondere plekken van de boerderij! 

Rond 14.00 uur: Leuke activiteiten voor het gezin, zoals het spelen van het levensgroot koeienmemory en de spannende boerderij-speurtocht!

Rond 15.00 uur: Ontdek de vele activiteiten op en rondom het erf. Zo kun je een bezoek brengen aan de kleinschalige glutenvrije markt, waar producenten aanwezig zijn en je kunt proeven van hun producten. Maak een (kleine) wandeling over het aangrenzende park, kasteel Groeneveld en/of de moestuin van Hoeve Ravenstein. Ook de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein is open. Hier vind je meer dan 1000 glutenvrije en andere allergenenvrije producten. Op vertoon van de ledenpas van de NCV ontvang je deze dag een korting van 10% op alle producten met het glutenvrije keurmerk!

Rond 15.30 uur: We verzamelen met de groep op het centrale punt en genieten van een heerlijke pannenkoek (glutenvrij, lactosevrij, melkvrij, notenvrij) en een sapje.

Einde rond 16.00 uur.

Prijs en aanmelden

De prijs voor deze middag, inclusief welkomstdrankje, versnapering, rondleiding, speurtocht, pannenkoek versieren en drankje:

  • Kinderen t/m 12 jaar € 10,50
  • 13 jaar en ouder/volwassenen € 11,50


Aanmelden vóór 1 mei, kan door een e-mail te sturen aan Irene Loep: ut.voorlichting@glutenvrij.nl. Vermeld uw naam/namen + leeftijd(en) van de kinderen. 

Maak het totale bedrag over op IBAN NL26RABO0126801479 t.n.v. NCV regio Utrecht/Flevoland o.v.v. uw naam en “familiemiddag 2017”.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden