Logo
NCV | Nieuwsbrief regio Gelderland
  5 juli 2017 | EDITIE 1
Beste NCV-leden,

U ontvangt weer een digitale nieuwsbrief speciaal voor de NCV-leden in de regio Gelderland, met een activiteit voor kinderen, een activiteit voor volwassenen, een leuk verslag van het kinderkamp dat net heeft plaatsgevonden en een oproep om vrijwilliger te worden. Er is genoeg te doen in onze regio! Wij wensen u alvast een hele fijne zomer!  De regiowerkgroep Gelderland

Vrijwilliger voor het opbellen van nieuwe leden in de regio

We vinden het erg belangrijk om nieuwe leden te verwelkomen en hen een luisterend oor te bieden. Er is al een vrijwilliger actief op dit gebied, maar aangezien onze regio groot is en we veel nieuwe aanmeldingen krijgen, zoeken we nóg een enthousiaste vrijwilliger.

Onderwerpen die tijdens een dergelijk gesprek aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de voordelen van het lidmaatschap, het kenniscentrum op de website, de activiteiten van de vereniging, maar het belangrijkste is om vooral de mensen hun verhaal te laten doen.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met de vrijwilligershelpdesk via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl

En wat hebben we weer genoten!

Vrijdag 9 juni was het zover: eindelijk ging het glutenvrije kinderkamp voor de regio Gelderland beginnen! De kinderen hadden er lang naar uit gekeken, maar vonden het ook wel spannend. De dag begon met regen, regen en nog eens regen….. Als dat maar goed zou komen. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind. ’s Middags klaarde het op en het bleef het hele weekend prachtig weer. 

Wil je het hele verslag lezen? Kijk dan op de website.

Sponsoren bedankt!

Wij willen graag de sponsoren bedanken die het kamp mede mogelijk hebben gemaakt: Rosie's, Allergento, Schar, Deli Harmony: St. Hendrick biologische vleeswaren en VA Foods, heel hartelijk dank!!!

 

Ponyrijden .....en patat met frikadel!

Ben je nog geen 1.65 m lang, of 50 kg? Schrijf je dan gauw in voor... Ponyrijden... en patat en frikadel!

Op 16 september 2017 bij het zesspan in Kerk-Avezaath van 15.30 - 17.30 uur. Inschrijven kan tot 30 augustus 2017. (bij weinig aanmeldingen mogen broertjes en/of zusjes ook mee, mits ze niet langer zijn dan 1.65m of zwaarder dan 50 kg.)

Datum: 16 september 2017
Tijdstip: 15.30 uur tot 17.30 uur
Doelgroep: Kinderen tot max 1.65m of 50 kg
Plaats: Kerk-Avezaath
Regio: Gelderland
Adres: Woerdsestraat 8, 4012 BW Kerk-Avezaath
Website: www.hetzesspan.nl
E-mailadres: gl.activiteiten@glutenvrij.nl
Kosten: €12,50 per persoon

Tapas - gegarandeerd 100% glutenvrij

Gegarandeerd 100% glutenvrije tapas eten....

15 tapas gerechten zullen geserveerd worden inclusief 3 drankjes (bier/fris/wijn) in restaurant 'De Ontmoeting' in Nijmegen.

Aanmelden kan tot 31 augustus via gl.activiteiten@glutenvrij.nl.

Op 1 september wordt een e-mail verzonden met de verschuldigde kosten en het (IBAN)banknummer. Vooraf moet het verschudigde bedrag op dit banknummer ontvangen zijn.

Datum: 14 oktober 2017
Contactpersoon: Rita Ubaghs Regio coördinator Gelderland
Plaats: Nijmegen
Regio: Gelderland
Adres: Graafseweg 27, 6512 BM Nijmegen
E-mailadres: gl.activiteiten@glutenvrij.nl
Kosten: € 30,- per persoon

De Ontmoeting is lid van de Horeca-Alliantie Glutenvrij van de NCV.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden