Psyllium, hè wat?!

Psyllium is een ‘magisch’ ingrediënt bij veel glutenvrije producten, o.a. het bakken van glutenvrij brood. De voedingsvezel verbetert de kwaliteit en houdbaarheid, zo laat een recente studie zien. Maar wist je dat er ook meerdere, belangrijke gezondheidsvoordelen aan psyllium zitten? De NCV zocht het uit. Lees hier verder (GV+)
*Als NCV houden we de wetenschappelijke onderzoeken in de gaten over coeliakie, glutensensitiviteit en DH. Vind jij dat ook belangrijk? Word NCV-lid voor 30 euro per jaar.
Archief > 2021 > juni
- 29-06-21 11:25 - Glutenvrij en veganist - hoe doe je dat?
- 28-06-21 08:45 - Eet jij glutenvrij en heb je last van brainfog?
- 25-06-21 08:45 - Coeliakie en lactose-intolerantie
- 24-06-21 09:00 - Romantisch daten met coeliakie?
- 23-06-21 19:00 - Glutenvrij dieet en ijzer, wat is juist?
- 22-06-21 14:38 - Vind jouw diëtist bij jou in de buurt
- 18-06-21 09:00 - Drinken en een glutenvrij dieet, hoe zit dat?
- 17-06-21 08:45 - Psyllium, hè wat?!
- 16-06-21 07:54 - Dank fondswervers Grip op Coeliakie!
- 15-06-21 07:51 - NCV in de media
- 13-06-21 14:07 - Hebben mensen met coeliakie meer kans op bijwerkingen na covid-19 vaccinatie?
- 11-06-21 09:00 - Ondersteuning van de diëtist bij gezond glutenvrij leven
- 10-06-21 10:26 - Terugroepactie AH: glutenvrije roze koek ivm niet-vermelde lactose op het etiket
- 10-06-21 09:00 - Glutenvrij Magazine in de bus!
- 09-06-21 14:40 - Welkom op de vernieuwde www.glutenvrij.nl
- 08-06-21 09:00 - Glutenvrij Magazine komt eraan!
- 05-06-21 10:00 - Gezocht: man/vrouw met late diagnose coeliakie (55+)
- 05-06-21 07:13 - Let op: terugroepactie Jumbo Varkens Gehaktballetjes Naturel
- 02-06-21 08:50 - Glutenvrije mannen gezocht!
- 01-06-21 11:00 - Aanmelden voor onze online kindermiddag kan alleen vandaag nog!