Volg ons

Glutenvrije Regiomiddag Weert, Limburg

Datum:27 oktober 2018

Tijd:13:00 tot 16:00

Thema: Passion FOOD

 Ja hoor, hij is er weer: de kleinschalige maar oh zo gezellige regiomiddag in Weert. Georganiseerd door NCV Limburg maar dit jaar i.s.m. NCV Noord-Brabant/Zeeland. Toegankelijk voor alle NCV-leden en ook niet-leden zijn welkom om kennis te maken.

We hebben wederom een leuk en boeiend programma voor je samengesteld.

Glutenvrije producten
Er is een breed aanbod van glutenvrije producten te koop, bekende en minder bekende producten worden aangeboden. En natuurlijk bieden diverse leveranciers u de mogelijkheid om eerst even te proeven. En dit jaar komt er voor het eerst ook een heuse foodtruck naar Weert met glutenvrije churros. Een stroopwafelproducent laat zien en proeven hoe ze stroopwafels maken. Verder is er o.a. gebak, pasta, brood, koekjes en bier te koop!

Bakdemonstraties
Onze bakinstructrices zullen demonstraties geven van glutenvrije baksels, en geven je baktips. Je mag natuurlijk proeven en als je het lekker vindt kun je een recept ervan krijgen.

Lezingen
Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer een paar lezingen. Om 13.30 uur geeft diëtiste Stella Dings een lezing over coeliakie, gezond glutenvrij eten, etiketten lezen, et cetera. En om 15.00 uur geeft Marleen Trompenaers , blogger van www.smaakvolglutenvrij.nl een lezing over haar ervaringen met coeliakie, hoe ze aan haar glutenvrije recepten komt en hoe ze zich voorbereidt op een vakantie. Verder geeft ze ook budgettips t.a.v. het glutenvrije dieet.

Kinderopvang
Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Er is een bemand kinderhoekje aanwezig met schminken e.d. zodat zij zich volop kunnen vermaken.

Tasting Food at Don Bosco
En je bent voor of na de lezingen en het inkopen doen in de gelegenheid om met andere leden in contact te komen. Ervaringen en tips te delen onder het genot van een hapje en drankje en gezellig contact te maken met andere mensen die coeliakie hebben.

Dus kom op 27 oktober a.s. naar Don Bosco in Weert. De middag duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Locatie
Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60, 6002 AP in Weert

Er is volop gratis parkeergelegenheid om en nabij Don Bosco en de toegang is gratis.

Informatie
Voor meer info: mail naar lb.voorzitter@glutenvrij.nl

 • Organisatie:
  Regio Limburg en Noord-Brabant/Zeeland
 • Plaats:
  Don Bosco in Weert
 • Regio:
  limburg
 • Adres:
  Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60, 6002 AP in Weert
 • Email:
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944