Online workshop pasta en lasagne maken - VOL

Traditional lasagna made with minced beef bolognese sauce and bechamel sauce  topped with basil leafs.

Deze bakworkshop is vol.

Je kunt niet meer meedoen.


In je eigen keuken ga je zelf je eigen pasta maken. Daarvan gaan we een heerlijke lasagne schotel, met gehakt of vegetarisch bereiden. Hiervan kun je diezelfde avond heerlijk genieten. Deze is voor 4 tot 6 personen.

Hoe ziet deze online workshop eruit?

Tijdens deze online bakworkshop leer je om zelf pasta te maken. Daarna bak je de lasagneschotel in je eigen oven af.

Op de lesdag wordt er via een link ingelogd bij een Zoom meeting.

Bakinstructrice Dianne legt stap voor stap uit wat je moet doen en geeft je diverse tips en weetjes voor het maken van glutenvrije pasta. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop worden de recepten en tips via de mail naar je gestuurd.

Wat heb je nodig om een online les te volgen?

  • Een laptop of tablet met een goede internetverbinding
  • Een goed werkende webcam
  • Een oven
  • Een grote kookpan om de lasagne te koken
  • Pasta machine
  • Grote vierkante ovenschaal
  • Schaar
  • Steelpan en een garde
  • Schuimspaan en houten pollepel
  • 6 theedoeken

Wil je meedoen?
Stuur voor 10 januari een mail naar nb.bakworkshop.dianne@glutenvrij.nl

Vermeld hierin:
- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer

Organisatie: Dianne
Doelgroep: Volwassenen
Plaats: Online thuis
Email: nb.bakworkshop.dianne@glutenvrij.nl
Kosten : Leden €4,50 per inlog
Kosten niet leden: €16.50 per inlog

Uitgelicht

Over gluten

Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels

Lees meer over 'Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels'
Symptomen en klachten

Symptomen en klachten bij coeliakie

Lees meer over 'Symptomen en klachten bij coeliakie'
Erfelijkheid

Is coeliakie erfelijk?

Lees meer over 'Is coeliakie erfelijk?'
Diagnose

Waarom is een diagnose zo belangrijk?

Lees meer over 'Waarom is een diagnose zo belangrijk?'

Uitgelicht

Gezond glutenvrij

Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?

Lees meer over 'Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?'
Veilig glutenvrij

Producten met het Crossed Grain keurmerk

Lees meer over 'Producten met het Crossed Grain keurmerk'
Productgroepen

Granen en alternatieven

Lees meer over 'Granen en alternatieven'
Gluten in non-food

Gluten in knutselmaterialen

Lees meer over 'Gluten in knutselmaterialen'

Uitgelicht

Op kamp

Goed voorbereid op kamp

Lees meer over 'Goed voorbereid op kamp'
Op de middelbare school

Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat

Lees meer over 'Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat'
18-28 jaar

Ontmoet andere jongeren met coeliakie

Lees meer over 'Ontmoet andere jongeren met coeliakie'
6-12 jaar

Houd je spreekbeurt over coeliakie

Lees meer over 'Houd je spreekbeurt over coeliakie'