Volg ons
Glutenvrij leren bakken?

Glutenvrij leren bakken?

Wil je zelf glutenvrij leren koken en bakken? Op verschillende plaatsen in het land organiseren we bakworkshops. Hier leer je bakken en koken van gecertificeerde vrijwillige instructeurs met ingrediënten waar je wellicht niet eerder mee heeft gewerkt. En je krijgt oplossingen voor de lastige eigenschappen die deze producten soms hebben. Bovendien kun je bij de bakworkshops ook jouw ervaringen delen met anderen.

Bakworkshops

Wil je weten of er bij jou jin de buurt een bakworkshop georganiseerd wordt, kijk dan in de activiteitenkalender.

Hoeveel kost een bakworkshop?

NCV-leden betalen een bijdrage van slechts € 11,00 per bakworkshop, introducé(e)s van onze leden betalen € 15,00 en niet-leden € 26,50. Het tijdens de workshop bereide brood of gebak wordt onder de deelnemers verdeeld. Handig dus om doosjes of iets dergelijks mee te nemen. Alle ingrediënten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Als er nog andere dingen nodig zijn, dan wordt dit voorafgaand aan de bakworkshop aangeven. Met name bij de specialistische bakworkshops (ingewikkelde taarten bijvoorbeeld) kan dat het geval zijn. Bij te weinig aanmeldingen bestaat het risico dat een bakles niet doorgaat.

Glutenvrije recepten

Ga je liever zelf aan de slag, dan vind je op onze website recepten voor iedere dag en voor de feestdagen. Ook zijn er antwoorden te vinden op veel gestelde vragen (alleen voor leden). 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE