Volg ons

Bakworkshops

Bakworkshops

In elke regio organiseren we bakworkshops. Hier leert u bakken en koken van gecertificeerde instructeurs met ingrediënten waar u wellicht niet eerder mee heeft gewerkt. En u krijgt oplossingen voor de lastige eigenschappen die deze producten soms hebben. Bovendien kunt u bij de bakworkshops ook uw ervaringen delen met anderen.
Wilt u meer informatie over waar en wanneer er bakworkshops zijn bij u in de buurt, kijk dan in de activiteitenkalender.

NCV-leden betalen een bijdrage van € 11,00 per bakworkshop, introducé(e)s van onze leden€ 15,00 en niet-leden € 26,50. Het tijdens de les bereide brood of gebak wordt onder de deelnemers verdeeld. Handig dus om doosjes of iets dergelijks mee te nemen. Alle ingrediënten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Als er nog andere dingen nodig zijn, dan wordt dit bij de baklessen aangeven. Met name bij de specialistische bakworkshops (ingewikkelde taarten bijvoorbeeld) kan dat het geval zijn. Wanneer u wilt deelnemen aan een bakworkshop, dient u zich (liefst ruim) van tevoren aan te melden. Bij te weinig aanmeldingen bestaat het risico dat een bakles niet doorgaat.

Gaat u liever zelf aan de slag, dan vindt u op onze website recepten voor iedere dag en voor de feestdagen. Ook zijn er antwoorden te vinden op veel gestelde vragen (voor leden). 

Sponsors workshops

De bakworkshops worden mede mogelijk gemaakt door Peaks van Dafco, Glutenvrij en Meer van Marjan Poolman, Zaailing en Le Poole. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.