Volg ons

Het eerste Glutenvrij Magazine van 2013 is uit!

8 maart 2013

Het voorjaarsnummer van het ledenmagazine van de Nederlandse Coeliakie Vereniging ligt weer op de mat bij al onze leden.

Alstublieft, alweer een mooi, nieuw nummer van Glutenvrij Magazine!

Letterlijk centraal in dit voorjaarsnummer staat het programma van hét jaarlijkse evenement op coeliakiegebied: de Nederlandse Coeliakie Dag, 20 april 2013 in Vianen. In het magazine vast een voorproefje van de lezing over medicijnen-in-de-maak. Inschrijven kan via deze website.

Maar we hebben nog meer moois voor u in de aanbieding. Een gesprek over ‘Wheat Belly’, bijvoorbeeld, de enorme Amerikaanse bestseller, die komende zomer als ‘Broodbuik’ in Nederland wordt uitgebracht. Een toelichting op de nieuwe Europese wetgeving waar ‘glutenvrij’ onder valt, en waar Europarlementariër Esther de Lange zich heel erg voor heeft ingezet. Een nieuw rubriekje: ‘Varia’, over (vooral) nieuwe (horeca-)ondernemers, die glutenvrij werken. Leuke jongerenpagina’s ook. Ga maar gauw kijken en lezen!

Op www.glutenvrij.nl/GM1_2013 vindt u alle verwijzingen, achtergrondinformatie en eventuele aanvullingen en correcties handig bij elkaar.

 

Het eerste Glutenvrij Magazine van 2013 is uit!
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944