Volg ons

McDonald’s lid van de NCV horeca-alliantie

1 juni 2015

Hoe kan het dat McDonald’s – een grote fastfoodketen waar enorme hoeveelheden gluten over de toonbank gaan, toch een gecertificeerd glutenvrije burger kan produceren? Kwestie van samenwerken met de NCV!

Logo lekker glutenvrij 2015Zo’n samenwerking lijkt voor onze leden misschien tegenstrijdig want de NCV heeft gezond glutenvrij eten (goed glutenvrij) altijd hoog in het vaandel. Toch zijn we blij en trots dat we  samen met McDonald’s ervoor hebben kunnen zorgen dat u nu in 50 McDonald’s vestigingen veilige glutenvrije hamburgers kunt bestellen. Dat vergroot de kwaliteit van leven van mensen met coeliakie en dat is ons doel. U herkent de vestigingen waar ze glutenvrije burgers hebben aan de LEKKER GLUTENVRIJ sticker van de Horeca-Alliantie van de NCV. Dat zijn er zo'n 50. Het komende jaar zal het aantal vestigingen nog uitbreiden.

Meer informatie over de Horeca-Alliantie kunt u hier vinden. 

In het aankomende nummer van Glutenvrij Magazine doen wij uitgebreid verslag over hoe de NCV en McDonald’s zover zijn gekomen. Onze leden kunnen hier alvast het hele artikel lezen.

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944