McDonald’s lid van de NCV horeca-alliantie
Hoe kan het dat McDonald’s – een grote fastfoodketen waar enorme hoeveelheden gluten over de toonbank gaan, toch een gecertificeerd glutenvrije burger kan produceren? Kwestie van samenwerken met de NCV!
Zo’n samenwerking lijkt voor onze leden misschien tegenstrijdig want de NCV heeft gezond glutenvrij eten (goed glutenvrij) altijd hoog in het vaandel. Toch zijn we blij en trots dat we samen met McDonald’s ervoor hebben kunnen zorgen dat u nu in 50 McDonald’s vestigingen veilige glutenvrije hamburgers kunt bestellen. Dat vergroot de kwaliteit van leven van mensen met coeliakie en dat is ons doel. U herkent de vestigingen waar ze glutenvrije burgers hebben aan de LEKKER GLUTENVRIJ sticker van de Horeca-Alliantie van de NCV. Dat zijn er zo'n 50. Het komende jaar zal het aantal vestigingen nog uitbreiden.
Meer informatie over de Horeca-Alliantie kunt u hier vinden.
In het aankomende nummer van Glutenvrij Magazine doen wij uitgebreid verslag over hoe de NCV en McDonald’s zover zijn gekomen. Onze leden kunnen hier alvast het hele artikel lezen.