Volg ons

OPROEP: medewerking gevraagd voor een interview

30 december 2011

De regionale dagbladen willen graag aandacht besteden aan volwassenen (of ouderen ) die pas op latere leeftijd de diagnose coeliakie kregen. En die helemaal opknapten na het volgen van een dieet.

Heeft u pas op latere leeftijd de diagnose coeliakie gekregen? En verklaart dit voor u achteraf veel klachten en problemen die u in uw leven heeft ervaren? Verslaggeefster Martine Boelsma wil graag een interview met u doen voor de Wegener-kranten; regionale dagbladen in Nederland. In overleg met u wordt ook mogelijk een foto gemaakt. Vooraf krijgt u inzage in de tekst. Als u meer informatie wilt, kun u via e-mail contact opnemen met de verslaggeefster: martineboelsma@planet.nl.

Doel van het verhaal is om aandacht te vragen voor eerdere en snellere diagnose van coeliakie, omdat dit veel leed kan besparen. Het artikel sluit aan bij de campagne die de NCV zelf op dit moment voert en waarbij de NCV op zoek is naar verhalen over de (lange) weg van de diagnose.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.