Volg ons

Vandaag! Internationale dag van de coeliakie

16 mei 2015

Vandaag is het de internationale dag van de coeliakie. Als NCV vragen we élke dag aandacht voor al diegenen die een heel leven lang een glutenvrij dieet moeten volgen, maar vandaag staan we hierbij nog eens extra stil.

Leuk als je ons wilt helpen om aandacht te vragen voor coeliakie! Stuur je filmpje of foto waarin je aandacht vraagt voor coeliakie naar ons toe via info@glutenvrij.nl. De drie leukste inzendingen winnen een zeer uitgebreid glutenvrij levensmiddelenpakket, aangeboden door een van onze partners, Ruttmans, de glutenvrije wereld. Je kunt nog tot het eind van deze maand meedoen!

De afgelopen twee weken heeft Fabienne Meijer ons dagelijks laten meegenieten van haar avonturen; mooi, herkenbaar, grappig en soms ontroerend. Speciaal voor de Internationale Dag van de Coeliakie neemt ze in haar column een kijkje over onze grenzen: lees hier haar column.

Ook de andere Europese coeliakieverenigingen besteden aandacht aan de Internationale Dag van de Coeliakie. Klik hier om te kijken wat er allemaal in Europa gebeurt.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944