Volg ons

Glutenvrije Piet worden?!

19 oktober 2017

Sinterklaas zoekt met spoed Glutenvrije Pieten voor de intocht!

Een Sinterklaasfeest is voor alle kinderen, dus ook onze glutenvrije kinderen! Dat is wat we dolgraag willen vanuit de NCV.

Wij zien het helemaal voor ons, alle glutenvrije kinderen die straks langs de kant van de weg staan en hoopvol uitkijken naar de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. En daar komen ze dan eindelijk. En wat zien we daar?!

Tussen alle knechten van Sinterklaas lopen speciaal herkenbare Glutenvrije Pieten met glutenvrije pepernoten en snoepgoed. Die zijn exclusief uit Spanje meegekomen voor kinderen met een glutenvrij dieet.

Deze Pieten bewaken hun pepernoten enorm goed, want ze hebben verstand van gluten(-intolerantie) en kruisbesmetting!

Daarom willen we graag dat overal in Nederland glutenvrije Pieten die alles weten van een glutenvrij dieet meedoen aan de intocht.

Ben jij die Piet? Dan zoeken we jou!

Jij gaat als glutenvrije Piet snel aanhaken bij de lokale organisatie van het Sinterklaasfeest en wij helpen je daarbij. Wat we nu al weten is dat hij in ieder geval komt naar Aalsmeer, Assen, Barneveld, Bleiswijk, Boxmeer, Chaam, Dedemsvaart, Elst, Hulst, Leeuwarden, Middelburg, Pijnacker en Wormer. Via www.glutenvrij.nl zullen alle plaatsen zichtbaar worden.

Ben je lid van de NCV? Lees hier hoe je Hoe je Glutenvrije Piet kan worden

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944