Volg ons

Dieetvergoeding uit VGZ-verzekering

12 november 2019

Zorgverzekeraar VGZ heeft een nieuwe, collectieve korting gepresenteerd voor NCV-leden, namelijk VGZ Zorgt. Dit is een speciale collectieve zorgverzekering voor mensen met een chronische aandoening.

Wat betekent dit o.a. voor NCV-leden?

‘Helaas vervalt de dieetvergoeding, die voor een aantal mensen onderdeel was van het oude pakket. Ook is de vergoeding van het lidmaatschap vijf euro omlaag gegaan. Dat vinden we natuurlijk buitengewoon jammer’, aldus Floris van Overveld, NCV-directeur.

Korting

‘Anderzijds handhaaft VGZ wel een aardige collectiviteitskorting, die bij de verzekeraars onder druk staat en zijn sommige vergoedingen verruimd, zoals fysiotherapie en het preventiebudget. Vanaf nu krijgt iedereen ook korting op de aanvullende verzekering. Maar hoe dat uitpakt, verschilt per verzekerde.’

Leden die al via de collectieve regeling bij VGZ zijn aangesloten, hebben een brief ontvangen met de wijzigingen. Meer informatie over de regeling staat op www.vgz.nl. Liever bellen met iemand van VGZ? Tel: 088-1311659

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.