Logo
NCV | Kom je ook naar de leukste glutenvrije dag van het jaar?
  22 maart 2018 | EDITIE 1
Grootste glutenvrije markt van Nederland

Uitgebreid inslaan? Lekker proeven? Kijken of er nog nieuwe producen worden aangeboden? Misschien nog een goodiebag mee naar huis? Dat kan allemaal op de grootste, glutenvrije markt van Nederland. Deze markt vindt plaats op zaterdag 14 april van 10.00 tot 14.00 uur in het Van der Valk hotel in Vianen. Wil je weten welke leveranciers er allemaal op de markt staan? Kijk dan snel hier: www.glutenvrij.nl

Neem voldoende contant geld mee!

Bij een aantal leveranciers kan je al pinnen, maar niet bij allemaal. Zorg er daarom voor dat je voldoende contact geld meeneemt. Het hotel zelf beschikt niet over een geldautomaat.

Fantastische lezingen

Ook dit jaar komen er weer veel medisch specialisten en andere experts vertellen over hun vakgebied. Over de laatste stand van zaken rondom coeliakie en neurocoeliakie, maar ook over omgaan met stress en 'wat is nou een biopt'. Bekijk het hele programma op onze website.

We beloven jullie, je gaat weer vol inspiratie naar huis.

Ook voor de kinderen is het een feest!

Ook voor kinderen is 14 april de leukste glutenvrije dag van het jaar. Onbezorgd overal proeven, echt overal? Ja, overal! En daarna heerlijk spelen bij de kinderopvang. Of je laten schminken, een cakeje versieren of gewoon even rustig bijkomen. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon even langs. We zijn te vinden vlak bij de centrale hal.

Groeten, Ingrid – vrijwilliger kinderopvang

Onbezorgd uit eten?

Op deze leukste glutenvrije dag van het jaar, kan je ook uit eten gaan. Van der Valk zorgt elk jaar voor een heerlijk uitgebreid glutenvrij buffet. Je kan je opgeven voor deze lunch via de website: www.glutenvrij.nl/webwinkel.

Wie mag je meenemen?

De Nederlandse Coeliakie Dag is speciaal voor onze leden. Jullie maken het mogelijk dat wij deze dag kunnen organiseren. Als lid mag je familieleden meenemen, maar ook je vrienden of je buren. Het gaat erom dat een van jullie lid is.

Meer informatie en route

Ben je enthousiast geworden en wil je nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@glutenvrij.nl of 035-6954002. Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur bereikbaar!

Routebeschrijving

De Nederlandse Coeliakie Dag vindt plaats in Hotel van der Valk in Vianen: 
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
Tel +31(0)347 32 59 59
Navigatie adres : Don Velascodreef 1

Kijk hier voor de routebeschrijving.

We zien jullie graag op 14 april in Vianen!

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden