Logo
NCV | Nieuwsbrief Noord-Holland Paardendag 2018
  20 maart 2018 | EDITIE 1
Paardendag 2018: 7 april

Aan alle kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar in de regio Noord-Holland en dol zijn op paardjes: na het succes van voorgaande jaren staat dit uitje er weer op!

Wie wil er meedoen?

Zaterdag 7 april a.s. vindt van 14.00 tot 16.00 uur een kennismaking met paarden/pony’s plaats op de manege Paardenhof te Kwadijk. Kwadijk is een dorpje dat tegen Purmerend aanligt en goed bereikbaar is vanaf de A7.

Adres

Manege de Paardenhof
Kwadijk 126
1471 CH  KWADIJK

Altijd al een keertje op een pony willen rijden of een pony willen borstelen? Dat kan nu! We willen er weer een leuke dag voor jullie van maken, waarbij we jullie de gelegenheid bieden samen met andere kinderen van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) actief bezig te zijn.

Het eerste uur beginnen jullie met caps passen, deze krijgen jullie te leen van de manege. Daarna gaan jullie gezamenlijk naar de pony’s om deze te poetsen, uitleg te krijgen over hoe dat moet en mogen jullie vlechtjes maken in de manen.

Het tweede uur gaan jullie naar de overdekte manege waar de pony’s al klaarstaan. Afhankelijk van het aantal kinderen wordt er in één of in twee groepjes gereden. Na afloop worden de pony’s afgezadeld en gaan jullie met zijn allen naar de kantine waar een glutenvrij drankje en versnapering, uiteraard alleen voor de kinderen, klaarstaat.

Jullie mama’s en papa’s hoeven er niet bij te blijven, maar dat mag natuurlijk wel. In de kantine kan onder het genot van een kopje koffie of thee, voor eigen rekening, gekeken worden naar lessen die gegeven worden. Jullie rijden in de buitenste manegebak, deze is deels wel te zien vanaf de kantine, maar is iets verder. Uiteraard lassen we even een fotomoment in om deze leuke gebeurtenis vast te leggen als jullie dat willen.

Hebben jullie er al zin in? Mooi! Wij ook.

Aanmelden

Het enige dat jullie hoeven te doen, is op tijd te komen (uiterlijk kwartiertje voor aanvang), regenlaarzen en makkelijk zittende kleding mee te nemen, die vies mag worden en o ja...

De kosten bedragen 17,50 euro. Dit is inclusief een glutenvrij drankje en een glutenvrije versnapering voor jullie.

Er kunnen maximaal 20 kinderen op deze dag meedoen. Dus wees er snel bij.

Aanmelden of informatie inwinnen doe je via je ouders bij Georgette via nh.georgette@glutenvrij.nl of via 0299-847095 na 17.00 uur. Aanmelden kan tot 30 maart 2017.

Het bedrag ad 17,50 euro dient door jullie ouders voor 30 maart a.s. overgemaakt te zijn naar rekeningnummer NL33RABO 012 68 00 189 t.n.v. NCV/regio NH onder vermelding van Paardrijden 7 april, lidmaatschapsnummer en “voornaam kind”.

Tot 7 april!

Georgette
Coördinator kinderactiviteiten regio Noord-Holland

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden