Logo
Wij zijn klaar voor de nieuwe privacywetgeving
  25 mei 2018 | EDITIE

Headerprivacy

Beste NCV leden,

De berichten over aangepaste privacyverklaringen stromen waarschijnlijk je mailbox binnen. In kranten en op televisie verschijnen advertenties, de sportvereniging laat zich horen en de webshops zullen je ook vast al hebben benaderd.

Op 25 mei treedt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Door deze nieuwe wet krijgen burgers meer rechten over hoe er met data wordt omgegaan. Wij hebben naar aanleiding hiervan al onze processen en systemen goed onder de loep genomen. Hieruit bleek dat we al zeer zorgvuldig om gingen met de gegevens van onze leden en dat we in hoge mate voldeden aan de vorige wetgeving. We hoefden dus maar een relatief klein aantal aanpassingen te doen om helemaal AVG-proof te zijn. Ons privacyreglement vind je op www.glutenvrij.nl. Wil je meer weten over de nieuwe wet, kijk dan op: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving.

Deze e-mail ontvang je van ons omdat je lid bent. Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen kun je je altijd uitschrijven. Dat kan door onderaan de e-mail op 'afmelden' te klikken.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden