Logo
NCV | Oproep vrijwilligers en sponsoren glutenvrij kamp Baarn
  22 maart 2016 | EDITIE 1
Vrijwilligers

Dit kamp is elk jaar een groot feest en natuurlijk staat het glutenvrij eten hierbij centraal. Circa twintig vrijwilligers dragen hun steentje bij om dit mogelijk te maken. Dit jaar hebben helaas een aantal vrijwilligers aangegeven te stoppen met hun bijdrage aan het kamp.
Daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bij voorkeur mensen die zelf kinderen hebben. Dus zou je het leuk vinden om met ons mee te gaan en de kinderen van 12 t/m 15 jaar te begeleiden, laat het ons weten. Stuur ons een e-mail op ut.kinderkamp@glutenvrij.nl.

Sponsoren

Tevens zijn we dringend op zoek naar sponsoren om dit kamp betaalbaar te kunnen houden. De glutenvrije sponsoren doen al heel veel voor ons, maar daarnaast kunnen we ook sponsoren gebruiken die andere producten sponsoren (zoals de gewone boodschappen als melk en hagelslag of prijzen voor de bingo), of een financiele bijdrage leveren om de kosten van de accomodatie te compenseren. Dus heb je een bedrijf dat wil sponsoren, of werk je bij een bedrijf dat je kan overtuigen ons te sponsoren, laat ons dit dan a.j.b. weten. Stuur ons een e-mail op ut.kinderkamp@glutenvrij.nl. Natuurlijk zullen we onze sponsoren kenbaar maken en hen ook een persoonlijk bedankje sturen.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden