Logo
NCV | Vrijwilligers gezocht regio Utrecht / Flevoland - maart 2017
  15 maart 2017 | EDITIE 1

Beste leden,

In dit nieuwe jaar willen we weer leuke en informatieve activiteiten voor u organiseren. Maar dat kunnen we niet alleen, daarbij hebben we uw hulp ook nodig! Onze regio is vrij groot, dus we vragen nu specifiek naar hulp in bepaalde woonplaatsen. Heeft u tijd en heeft u zin om de handen uit de mouwen te steken, aarzel dan niet en meldt u aan!

Wie zou willen helpen met het organiseren van kinderactiviteiten in Almere?

We zoeken vrijwilligers die, bij voorkeur, in Almere woonachtig zijn en het leuk vinden om +/- twee keer per jaar een activiteit voor kinderen te organiseren. De leeftijdsgroep kan in overleg bepaald worden. Er is een draaiboek aanwezig en een info-map met reeds georganiseerde uitjes, die wellicht herhaald kunnen worden.

Voor vragen over deze kinderactiviteiten kunt u terecht bij de coördinator kinderactiviteiten van onze regio: Dennis van Woudenberg, ut.kinderactiviteiten@glutenvrij.nl.

Wie wil bakinstructrice worden in Almere, Amersfoort of Utrecht?

Vindt u het leuk om andere mensen ongeveer 2 á 3 keer per jaar te leren hoe ze lekker en gezond glutenvrij kunnen bakken? Dan kunt u de basis scholing bij de NCV volgen. Er is ook een draaiboek om de workshops op te zetten. We zoeken vrijwilligers die, bij voorkeur, in Almere woonachtig zijn. 

Tevens zoeken we bakinstructrices voor Amersfoort of Utrecht, het liefst woonachtig in de omgeving.

Voor vragen kunt u terecht bij Marieke Docters van Leeuwen van de vrijwilligershelpdesk, vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

We zoeken ook vrijwilligers die nieuwe leden in onze regio willen bellen

We vinden het erg belangrijk om nieuwe leden te verwelkomen en hen een luisterend oor te bieden. Aangezien onze regio groot is, willen we graag dat de maandelijkse lijst met nieuwe leden gebeld gaat worden door meerdere enthousiaste vrijwilligers, zodat het werk verdeeld kan worden. We zijn dus op zoek naar twee of meer bellers!

Onderwerpen die tijdens een dergelijk gesprek aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de voordelen van het lidmaatschap, het kenniscentrum op de website, de activiteiten van de vereniging, maar het belangrijkste is om vooral de mensen hun verhaal te laten doen.

Om u bij deze taak te begeleiden is er een belscript en kunt u via de NCV aangemeld worden voor een speciale training door PGO Support.

Voor vragen kunt u terecht bij Marieke Docters van Leeuwen van de vrijwilligershelpdesk, vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden