Volg ons

Gecertificeerde bakinstructeurs

Glutenvrije taart suikervrije chocoladetaart met mascarpone slagroom cacao zonder suiker zonder gluten recept

In alle regio's van NCV worden bakworkshops georganiseerd voor leden en hun introducees. Deze bakworkshops van NCV worden begeleid door professionele bakinstructeurs met liefde voor hun vak. De bakinstructeurs en tevens vrijwilligers hebben hebben de jaarlijkse training van NCV bijgewoond en daarbij een certificaat verkregen. Hieronder vindt u de lijst van onze gecertificeerde bakinstructeurs:

Noord

Uki Bosma (Friesland; Heerenveen)
Jo Ruijgers (Drenthe; Emmen)
Reinilde Heikamp (Drenthe; Assen)
Anita Galluzzi (Friesland; Dokkum)
Martine Aal (Friesland; Appelscha)
Gerty en Kelly Baas (Groningen)

Overijssel

Gea van Vegchel (Hengelo)
Astrid Klein Oonk (Deventer)
Ellen Habes (Hengelo)

Gelderland

Jolanda Mulder (Twello)
Yvonne de Weerd (Twello)
Anita Dam (Heerde)

Zuid-Holland

Karen van Zuilen (Leiden)
Eline Spiljard (Rotterdam)
Jeandrine Kastelein (Geervliet & Rotterdam)
Kadriye Ataman (Dordrecht)
Sevanne Keizer-Huisman (Voorburg)

 

Noord-Holland

Aukje Feestra (Amstelveen)
Jacqueline Bleeker (Onderdijk)
Anita van Egmond (Callantsoog)

Noord-Brabant
Dianne Schneijderberg (Zevenbergen)
Ellen Verwegen (Sint Anthonis/Grave)

Limburg
Sharon van Dooren (Weert)
Karin van den Kommer-Stevens (Heerlen)

Utrecht

Wendeline van den Nagel (Utrecht)

Laatst bijgewerkt 1 februari 2018

Enthousiast over de bakworkshop

Onze leden zijn altijd erg enthousiast over de bakworkshops. Een moeder verwoordde het zo: “Ik begon de bakworkshop met het gevoel van ‘wat een gedoe, het is dat 't moet’. Tijdens de bakworkshop leerde ik niet alleen handige tips, maar voelde ik ook langzaam maar zeker een opluchting; zo dramatisch is het nu ook allemaal niet. Dat was een ommekeer in denken over de ziekte voor mij.”

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.