"Sporen van gluten" op het etiket, wat weten we?

Het blijft verwarrend, de term ‘kan sporen van gluten bevatten’ op een etiket. Of ‘is gemaakt in een fabriek waar ook gluten worden verwerkt’, en allerlei varianten daarop. Want wat betekent dat nu echt? Wat kun je met die waarschuwing als je glutenvrij eet? We hebben het hier op een rij gezet.
Archief > 2022 > juli
- 28-07-22 12:00 - Activiteitenwedstrijd, doe je mee?
- 27-07-22 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid
- 26-07-22 15:30 - Onderzoek naar kunstmatige intelligentie en zorg op afstand, doe mee!
- 26-07-22 08:00 - Op zoek naar een luisterend oor?
- 25-07-22 08:00 - "Sporen van gluten" op het etiket, wat weten we?
- 22-07-22 08:00 - Coeliakie & antistoffen, hoe zit het precies?
- 21-07-22 16:45 - Café Glutenvrij in Noord-Holland
- 20-07-22 08:00 - Relatie coeliakie en endometriose
- 19-07-22 08:00 - Vakantie en zin om te lezen?
- 14-07-22 12:00 - Podcast: glutenvrij leven voor en door kinderen
- 13-07-22 10:31 - Vacature bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging!
- 13-07-22 08:00 - Bevat tarwe van vroeger minder gluten dan modern tarwe?
- 11-07-22 16:09 - De Nederlandse Coeliakie Dag aftermovie!
- 07-07-22 09:58 - Lezingen Nederlandse Coeliakie Dag online
- 06-07-22 08:00 - Kunnen kinderen zonder of met weinig maag-darmklachten toch coeliakie hebben?
- 05-07-22 09:00 - Ben je tussen de 18 en 28? En glutenvrij?
- 02-07-22 09:03 - De Nederlandse Coeliakie Dag was erg geslaagd!