Volg ons

Dromen over kroketten

4 januari 2015
 Stars Stars Stars Stars Stars nog geen reacties

Voor een dochter van een Bourgondische vader met jaren een eigen restaurant is glutenvrij leven zoiets als paardrijden zonder paard. De verse stokbroodjes, de boterige croissantjes, de warme Luikse wafels, het volkorenbrood van mn eigen bakker, de kibbeling.. moet ik doorgaan? Ok dan, ik ga nog even door: de zelfgemaakte pasta van mijn Italiaanse vriendin, de schaaltjes leverworst in de kroeg, de bitterballen en natuurlijk op nummer 1 DE KROKET. Zo'n van Dobben kroket of een garnaalkroket in Antwerpen. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat ik er van ga dromen. Voor Jesper is het allemaal nog veel erger hoor. Die heeft nu van dat rubberbrood in zn trommeltje en laat hij nou een van de weinige kinderen zijn die helemaal niet van witbrood hield voordat de gluten als oorlogsoldaten ons leven binnenstormden en ons huis en leven volledig bezet hielden. Moet trouwens niet vergeten dat we de afspraak met het ziekenhuis moeten maken om te kijken of onze waarden zakken. Zal wel niet bij mij na het oliebol avontuur, maar Jes is ook nog niet optimaal fit. Maar zo n GV dieet moet natuurlijk zn tijd hebben?

  • Ontbijt: GV muesli met yoghurt en geraspte appel
  • Lunch: Een ciabatta met ham en kaas en tomaat
  • Diner: Chili sin carne (recept staat hier)

Geef je beoordeling



Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.