Als het maar lekker is
Ik schrok vroeger al van de prijzen in de supermarkt, maar boodschappen doen voor twee glutenvrijen in een gezin van vier bezorgt me een lichte shock elke keer weer. Ik probeer zo veel mogelijk van nature glutenvrij te kopen, maar dan nog. Brood en pasta en koekjes heeft een mens toch gewoon nodig. Ik merk ook dat ik veel vaker dan voordat Jesper en ik glutenvrij moesten eten iets lekkers voor m koop. Als het maar lekker is denk ik bij alles wat ik maak of in zn trommeltje stop. En gisteren had ik hartjes gesneden van zn brood en die enorm belegd met de jam die hij zo lekker vindt. Ik vond ze prachtig. Vond hij zelf heel kinderachtig, hij schaamde zich kapot zei hij. Alsof dat vieze brood niet erg genoeg is… Volgende week op GV broodbakles. Hoop dat ik er wat van bak (haha)
- Ontbijt: snee geroosterd brood met oude kaas
- Lunch: bakje humus met zelfgemaakte maistortillas. Klik hier voor recept.
- Diner: Aardappel/knolselderij/wortelpuree, kipfilet met rauwe ham, kropsla.