Volg ons

Ik ben op bakles geweest: geweldig!

20 februari 2015

En ja hoor: het is gebeurd. Nicolien heeft een NCVbakles bezocht. Het was in 1 woord: geweldig. Deze bakinstructrice doet volgens mij als ze opstaat de oven al aan. En de hele dag stijgen er dan heerlijke geuren op uit haar keuken.Een soort glutenvrij paradijs waar de frambozentaartjes, boterkoeken en kokosmacronen uitnodigend op zilveren schalen staan af te koelen in afwachting van glutenvrije hongerigen die zich er aan tegoed zullen doen met een kopje Engelse thee. (Je draaft door, was het commentaar van Leon toen hij dit las, maar heus ik was echt even in GV bakhemel). En het was ook nog eens supergezellig. Tips en ellende uitwisselen, maar ook hoop en leuke verhalen.

Als je zelf kunt bakken voel je je toch n stuk minder geisoleerd. Tenminste zo voel ik het. We kregen les in brood bakken (heerlijk en gezond brood!) en koek met gember en appelkruimeltaart.

Thuisgekomen heb ik Jes gewoon even wakker gemaakt om nog een beetje warm stuk brood te laten proeven. Zaten we daar in het halfdonker in zn kamer op zn bed uit ons te dak te gaan om zoiets simpels als brood. Eindelijk lekker brood zei Jes met een diepe zucht toen hij weer in bed was gaan liggen en meteen in slaap viel. Eindelijk, dacht ik en heb nog een paar minuten bij m gezeten en m 1000 kusjes gegeven.

  • Ontbijt: Snee basisbrood van Jeandrine met citroenmarmelade
  • Lunch: Witlofsoep (uit de diepvries van een paar weken geleden)
  • Diner: Pikante kipreepjes met een tomatensalade en rijst. Klik hier voor recept
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944