Volg ons

GM nummer 4 van 2015

8 december 2015
 Stars Stars Stars Stars Stars nog geen reacties

De tijd vliegt!
Dit is alweer het laatste nummer van Glutenvrij Magazine in 2015!
We beginnen met de grote enquête die de NCV onlangs hield onder haar leden. De belangrijkste conclusies van deze raadpleging hebben we voor u samengevat.
Ook spraken we uitgebreid met MDL-arts Gerd Bouma over NCGS; brachten een bezoek aan een gezellig studentenhuis in Nijmegen, interviewden actrice/zangeres Noortje Herlaar en doen verslag van de jaarlijkse Bakopfrisdag.
Deze keer plaatsen we extra recensies van maar liefst drie nieuwe kookboeken. Voor dit kerstnummer hebben vier glutenvrije bloggers hun favoriete menu voor de feestdagen met ons gedeeld. Als u nog geen culinaire inspiratie had voor de kerst, dan krijgt u die nu zeker!

Veel plezier met lezen en namens de redactie wensen we iedereen hele fijne feestdagen toe.

Tot volgend jaar!

Vergeet u niet uw ervaringen, tips, reacties te melden via redactie@glutenvrij.nl?

Annette Karimi, hoofdredacteur Glutenvrij Magazine

Meer informatie

In dit nummer onder andere de volgende onderwerpen:

  • De grote NCV leden-enquête
  • Glutenvrij wonen in een studentenhuis
  • Bakopfrisdag in Giessenburg
  • NCV-onderzoek: Thee
  • Interview met Noortje Helaar
  • Wetenschappelijk nieuws - Glutensesnitiviteit: wat is het?
  • Kerstmenu's van glutenvrije bloggers

 

Leden kunnen de volledige uitgave digitaal  bekijken in het kenniscentrum voor leden. U kunt heel eenvoudig lid worden, klik hier.


Geef je beoordeling



Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.