Volg ons

Exclusief aanbod VGZ zorgverzekering leden

Bannervgz

 

 

 

Als je lid bent van de NCV kun je gebruikmaken van een collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ. Er zijn twee regelingen beschikbaar. Een is een regeling met diverse aanvullende pakketten waarbij je het lidmaatschap voor de NCV vergoed krijgt en een dieetvergoeding ontvangt. De andere regeling biedt deze vergoedingen niet, maar geeft een hogere collectiviteitskorting.

Het is raadzaam om goed uit te rekenen of deze regelingen aantrekkelijk voor je zijn. De regeling met dieetvergoeding lijkt met name aantrekkelijk te zijn voor een gezin waarbij meerdere familieleden een glutenvrij dieet moeten volgen.

Overstappen

Wanneer een verzekeraar eenzijdig de voorwaarden in een contract wijzigt kan iedere verzekerde overstappen naar een nieuwe verzekeraar. Dat gebeurt in elk geval jaarlijks in januari bij de premieverhoging. Mocht je overwegen over te stappen, dan adviseren wij je de oude verzekering pas op te zeggen nadat je definitief bent geaccepteerd door de nieuwe verzekeraar.

De keus is aan jou!

Wij willen vooral benadrukken dat een keuze voor een zorgverzekering altijd gebaseerd moet zijn op kwaliteit en aanbod van de totale zorg, die je als persoon of gezin de komende jaren nodig heeft. Prettig is daarbij, dat je ook nog korting kunt krijgen op de premies. De keus is verder aan jou. Je moet zelf actie moeten ondernemen als je gebruik wilt maken van de aanbiedingen.

Collectiviteitsnummers

  

Dit verandert er voor jou in 2019

Ook in 2019 wijzigen er zaken in jouw zorgverzekering; er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud wijzigt. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van 2018 verwijzen wij je naar https://www.vgz.nl/zorgverzekering/wijzigingen2019 of download de wijzigingen in het kort

In 2019 bewijs van inschrijving NCV opsturen naar VGZ

Voor de VGZ-regeling waar je je lidmaatschap vergoed krijgt, wil VGZ graag net als alle andere zorgverzekeraars dat je je bewijs van inschrijving opstuurt! Kijk hier hoe je in zeven simpele stappen je lidmaatschap terug kunt krijgen. 

Waarom controleert VGZ zelf niet of de mensen die verzekerd zijn via de NCV verzekering nog lid zijn?

Als gevolg van de nieuwe privacy regeling AVG kan dat niet. De NCV mag geen lijsten met ledeninformatie geven aan VGZ en andersom ook niet.

Voor een toelichting op het aanbod kun je uitsluitend contact opnemen met de betreffende verzekeraar: VGZ Klantenservice: 0900 - 07 50

Word je ook lid?

De voordelen op een rij:

  • Welkomspakket
  • 4x per jaar Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met ledenpas 
  • en nog veel meer...
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.