Volg ons

Exclusief aanbod VGZ zorgverzekering leden

Bannervgz

 

 

 

Als u lid bent van de NCV kunt u gebruikmaken van een collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ. Er zijn twee regelingen beschikbaar. Een is een regeling met diverse aanvullende pakketten waarbij u het lidmaatschap voor de NCV vergoed krijgt en een dieetvergoeding ontvangt. De andere regeling biedt deze vergoedingen niet, maar geeft een hogere collectiviteitskorting.

Het is raadzaam om goed uit te rekenen of deze regelingen aantrekkelijk voor u zijn. De regeling met dieetvergoeding lijkt met name aantrekkelijk te zijn voor een gezin waarbij meerdere familieleden een glutenvrij dieet moeten volgen.

Overstappen

Wanneer een verzekeraar eenzijdig de voorwaarden in een contract wijzigt kan iedere verzekerde overstappen naar een nieuwe verzekeraar. Dat gebeurt in elk geval jaarlijks in januari bij de premieverhoging. Mocht u overwegen over te stappen, dan adviseren wij u de oude verzekering pas op te zeggen nadat u definitief bent geaccepteerd door de nieuwe verzekeraar.

De keus is aan u

Wij willen vooral benadrukken dat een keuze voor een zorgverzekering altijd gebaseerd moet zijn op kwaliteit en aanbod van de totale zorg, die u als persoon of gezin de komende jaren nodig heeft. Prettig is daarbij, dat u ook nog korting kunt krijgen op de premies. De keus is verder aan u. U moet zelf actie moeten ondernemen als u gebruik wilt maken van de aanbiedingen.

Collectiviteitsnummers

  

Dit verandert er voor u in 2019

Ook in 2019 wijzigen er zaken in uw zorgverzekering; er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud wijzigt. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van 2018 verwijzen wij u naar https://www.vgz.nl/zorgverzekering/wijzigingen2019 of download de wijzigingen in het kort

Voor een toelichting op het aanbod kunt u uitsluitend contact opnemen met de betreffende verzekeraar: VGZ Klantenservice: 0900 - 07 50

Word je ook lid?

De voordelen op een rij:

  • Welkomspakket
  • 4x per jaar Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met ledenpas 
  • en nog veel meer...
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.