Volg ons

Regio's

Contact met andere patiënten is voor veel leden heel belangrijk. Vooral als je nog maar net weet dat jij of je kind coeliakie hebt. Daarom organiseren we activiteiten in het hele land, altijd in de buurt. Variërend van informatiebijeenkomsten, bakworkshops en zomerkampen speciaal voor kinderen met coeliakie.

De vereniging is verdeeld in 8 regio’s. Binnen de regio’s is volop de ruimte voor onderling contact. Hier vindt u de contactgegevens van de verschillende regio's.

Regio-activiteiten

De regio’s geven voorlichting en kunnen u helpen aan handige tips en adressen bij u in de buurt. Ook organiseren ze leuke activiteiten. Wilt u een bakworkshop volgen, meer weten over een bepaald onderzoek, of uw kinderen trakteren op een leuke glutenvrije middag? Kijk dan eens op de activiteitenkalender.

 

Vrijwilliger worden?

De regio’s worden geheel bemand door vrijwilligers. Bent u lid van de NCV en heeft u interesse om vrijwilliger te worden in uw eigen regio?

Meld u dan aan!

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.