Volg ons
Adverteren of een andere samenwerking met de NCV?

Adverteren of een andere samenwerking met de NCV?

De Nederlandse Coeliakie Vereniging is, met zo’n 19.000 leden en donateurs, een van de snelst groeiende patiënten-vereniging van Nederland. Maandelijks melden zich ongeveer 120 nieuwe leden aan om lid te worden. We zijn er voor mensen met de auto-immuunziektes coeliakie en dermatitis herpetiformus en voor iedereen die om andere redenen een glutenvrij dieet moet volgen. Daarnaast zijn we er ook voor familie en vrienden die glutenvrij eten willen klaarmaken. Voor producenten en leveranciers van glutenvrije producten, horeca en retail bieden wij de mogelijkheid om hun producten onder de aandacht te brengen van deze doelgroep. 

Hoe bereik ik mijn glutenvrije doelgroep?

Ons Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt in een oplage van bijna 19.000 exemplaren verzonden aan al onze leden en donateurs. U bereikt hiermee een grote doelgroep van mensen die een glutenvrij dieet volgen. 70% van onze leden is vrouw. Onze website heeft jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers. 

Adverteren

De NCV kan op verschillende manieren uw advertentie plaatsen: in ons Glutenvrij Magazine en op onze website (met een banner of in het overzicht van aanbieders van exclusieve ledenkortingen). Indien u vier keer per jaar in ons magazine adverteert passen wij een korting van 10% toe. Tevens bieden wij u dan de mogelijkheid van een gratis banner voor één week op onze website.

Heeft u interesse in (online) adverteren neem dan contact op met: accountmanagement@glutenvrij.nl. Of download de Glutenvrij Magazine Mediakaart 2019.  Neem hier een kijkje in een Glutenvrij Magazine.

Glutenvrije markten

De NCV organiseert vier keer per jaar grote interregio-nale markten. De markten zijn bedoeld om de leden  van de NCV kennis te laten maken met glutenvrije  producten, om te profiteren van speciale voordelen,  om te laten proeven, maar ook om elkaar te ontmoeten, de diëtist te spreken of om een lezing bij te wonen.  De markten trekken tussen de 1.000 en 2.500 mensen. De grootste markt vindt plaats op de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen. Lees meer over de markten.

Welkomstpakket & informatiepakket

Maandelijks verwelkomen wij gemiddeld 120 leden. Zij ontvangen van ons een informatiepakket en een welkomstpakket met glutenvrije producten. Dit is een ideale manier om uw doelgroep kennis te laten maken met uw producten. Download hier de Mediakaart voor meer informatie.

Crossed grain keurmerk

Het Keurmerk Veilig Glutenvrij biedt uw klanten een goede herkenbaarheid van glutenvrije producten. De tarieven hiervan zijn afhankelijk van de omzet per product en de regio. Lees verder.

Media Card 2019

If you would like to advertise in Glutenvrij Magazine or online on our website www.glutenvrij.nl, please contact our account manager at accountmanagement@glutenvrij.nl or download our Media Card 2019

Redactie

Redactie

Heeft u inhoudelijke vragen of opmerkingen over Glutenvrij Magazine, dan kunt u mailen naar redactie@glutenvrij.nl. Ook brieven, recepten en mededelingen kunt u mailen naar dit adres. De redactie kan inzendingen inkorten of weigeren.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.