Volg ons

Adverteren op de website of in het Glutenvrij Magazine?

De NCV heeft ruim 19.000 leden en donateurs en ontvangt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers op de website. Voor u als adverteerder kan het dus interessant zijn om met onze bezoekers en lezers te communiceren.

De NCV kan op verschillende manieren uw advertentie plaatsen. In ons Glutenvrij Magazine (met een oplage van bijna 20.000), op onze website (met banners of in het overzicht van glutenvrije aanbiedingen) of in één of meer van onze regionale nieuwsbrieven. Elk medium kent zijn eigen mogelijkheden, voorwaarden en prijsstellingen. Indien u vier keer per jaar bij ons adverteert passen wij een korting van 10% toe.

Heeft u interesse in adverteren of het invoegen van een insert bij Glutenvrij Magazine, neem dan contact op met: accountmanagement@glutenvrij.nl. Of download de Glutenvrij Magazine Mediakaart 2018.  Neem hier een kijkje in een Glutenvrij Magazine.

Glutenvrij ontvangen?

Glutenvrij ontvangen?

Het Glutenvrij Magazine wordt met plezier door onze leden gelezen. Wil je het ook ontvangen? Word dan nu lid. Voor € 30,- per jaar ontvang je 4 keer per jaar het magazine én ondersteun je de NCV.

Lees hier welke voordelen je nog meer hebt als lid van de NCV.

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen over Glutenvrij Magazine, dan kunt u mailen naar redactie@glutenvrij.nl. Ook brieven, recepten en mededelingen kunt u mailen naar dit adres. De redactie kan inzendingen inkorten of weigeren

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.