Volg ons
Adverteren of een andere samenwerking met de NCV?

Adverteren of een andere samenwerking met de NCV?

De Nederlandse Coeliakie Vereniging is, met zo’n 19.000 leden en donateurs, een van de snelst groeiende patiëntenvereniging van Nederland. Maandelijks melden zich ongeveer 130 nieuwe leden aan om lid te worden. We zijn er voor mensen met de auto-immuunziektes coeliakie en dermatitis herpetiformus en voor iedereen die om andere redenen een glutenvrij dieet moet volgen. Daarnaast zijn we er ook voor familie en vrienden die glutenvrij eten willen klaarmaken. Voor producenten en leveranciers van glutenvrije producten, horeca en retail bieden wij de mogelijkheid om hun producten onder de aandacht te brengen van deze doelgroep. 

Hoe bereik ik mijn glutenvrije doelgroep?

Ons Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt in een oplage van bijna 19.000 exemplaren verzonden aan al onze leden en donateurs. U bereikt hiermee een grote doelgroep van mensen die een glutenvrij dieet volgen. 70% van onze leden is vrouw. Onze website wordt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen keer bezocht. 

Adverteren

De NCV kan op verschillende manieren uw advertentie plaatsen: in ons Glutenvrij Magazine en op onze website (via een banner of in het overzicht van aanbieders van exclusieve ledenkortingen).
Indien u vier keer per jaar in ons magazine adverteert passen wij een korting van 10% toe. Tevens bieden wij u dan de mogelijkheid van een gratis banner voor een week op onze website.

Heeft u interesse in (online) adverteren neem dan contact op met: accountmanagement@glutenvrij.nl. Of download de Glutenvrij Magazine Mediakaart 2020 voor de tarieven, specificaties en aanleverdata.
Neem hier een kijkje in een nummer van Glutenvrij Magazine.

Glutenvrije markten

De NCV organiseert vier keer per jaar grote markten. De markten zijn bedoeld om de leden van de NCV kennis te laten maken met glutenvrije producten, om te profiteren van speciale voordelen, om te laten proeven, maar ook om elkaar te ontmoeten, de diëtist te spreken of om een lezing bij te wonen.  De markten trekken tussen de 1200 en 3200 bezoekers. De grootste markt vindt plaats tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen. Lees meer over de markten.

Welkomstpakket & informatiepakket

Maandelijks verwelkomen wij gemiddeld 130 leden. Zij ontvangen van ons een informatiepakket en op verzoek een welkomstpakket met glutenvrije producten. Dit is een ideale manier om uw doelgroep kennis te laten maken met uw producten. Download hier de Mediakaart voor meer informatie.

Crossed grain keurmerk

Het Keurmerk Veilig Glutenvrij biedt uw klanten een goede herkenbaarheid van glutenvrije producten. De tarieven hiervan zijn afhankelijk van de omzet op de producten onder de licentie en de regio. Lees verder.

NCV Media Card 2020

If you would like to advertise in Glutenvrij Magazine or online on our website www.glutenvrij.nl, please contact our account manager at accountmanagement@glutenvrij.nl or download our NCV Media Card 2020 for the rates, specifications and deadlines.

Redactie

Redactie

Heeft u inhoudelijke vragen of opmerkingen over Glutenvrij Magazine, dan kunt u mailen naar redactie@glutenvrij.nl. Ook brieven, recepten en mededelingen kunt u mailen naar dit adres. De redactie kan inzendingen inkorten of weigeren.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE