Volg ons
Voordelen voor leden (voor 30 euro per jaar)

Voordelen voor leden (voor 30 euro per jaar)

Als lid van NCV mag je rekenen op: een gratis welkomstpakket, gratis advies van onze diëtist, recepten, events, contact met lotgenoten, ons magazine, kortingen, nieuwe inzichten en collectieve zorgverzekeringen.

Welkomstpakket

Nieuwe leden ontvangen een pakket met glutenvrije producten die een waarde hebbenter waarde van ongeveer 40 euro. Zo maak je kennis met diverse producten die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Het welkomstpakket wordt je aangeboden in samenwerking met leveranciers en producenten en bevat ook praktische informatie, recepten en achtergrondinformatie. Voorwaarde is dat je minimaal twee jaar lid bijft én gedurende de laatste vijf jaar geen welkomstpakket hebt ontvangen. Deze actie is uitsluitend geldig in Nederland.

Gratis dieetadvies

Leden kunnen per email al hun vragen over voeding kwijt aan onze diëtist en krijgen persoonlijk antwoord.

Ervaringen delen

Via de website en onze events kom je in contact met andere mensen met coeliakie, NCGS of dermatitis herpetiformis

Glutenvrij Magazine

4x per jaar het tijdschrift 'Glutenvrij Magazine', een blad voor en over onze leden, met veel nieuws, praktische informatie en lezersbrieven.

Exclusieve kortingen

Met de persoonlijke ledenpas krijg je exclusieve voordelen, zoals korting op glutenvrije producten.  Maar ook korting op dieetpasjes en dieetvertalingen, te vinden in onze webshop. Als lid kan je ze zelfs gratis downloaden.

Activiteiten

Gratis deelname aan landelijke en regionale activiteiten van de NCV. Zie onze activiteitenkalender.

Exclusieve inzichten en recepten

Een deel van het kenniscentrum is alleen toegankelijk voor leden. Naast wetenschappelijke informatie en glutenvrije recepten, vind je hier ook de vakantiesheets. Je kunt alle nummers van Glutenvrij Magazine bekijken en leest presentaties van bijeenkomsten.

Collectieve zorgverzekeringen

Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van de collectieve zorgcontracten met zorgverzekeraar VGZ.

Gratis voor familieleden

Als je meerdere gezinsleden met coeliakie hebt die op hetzelfde adres wonen, kun je hen via Mijn NCV aanmelden als gratis gezinslid. Ook de gezinsleden ontvangen hun eigen ledenpas.

De kosten van het lidmaatschap

Lidmaatschap van de NCV bedraagt € 35,- per jaar. Bij automatische incasso bedraagt de contributie € 30,-. Lees meer bij Contributie.
 

Bijdrage leveren aan onze doelstellingen

Ten slotte kun je door  lid te zijn bijdragen aan onze doelstellingen. We vertellen je graag wat wij allemaal doen om het glutenvrij leven zo goed mogelijk te maken. 

Ja, ik wil lid worden!

Ja, ik wil lid worden!

Ben je overtuigd door alle voordelen? Klik hier om je aan te melden. 

Kan ik ook donateur worden?

Heb je geen coeliakie? Maar draag je ons een goed hart toe en wil je iets doen? Word dan donateur of doe een eenmalige schenking. 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944