Volg ons

If you can’t stand the heat stay out of the kitchen

13 november 2014

In de Volkskrant beschrijft een horeca-ondernemer zijn weerzin tegen de nieuwe allergenenwet.

Want aan klanten moeten vertellen wat er in de producten zit wordt gezien als heel veel rompslomp. In de praktijk blijkt dat vooral horeca-ondernemers die veel met halffabricaten werken (kant en klare sausjes en bouillonpoeders) geen zin hebben in de nieuwe regels. Zij weten namelijk vaak zelf niet wat er in hun producten zit en kunnen het dus ook niet uitleggen aan hun klanten. Klik hier voor het artikel in de Volkskrant.

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.