Volg ons

Nieuw nummer Glutenvrij Magazine

5 juni 2014

Het heeft even geduurd, als gevolg van Hemelvaart en andere feestdagen – maar nu heeft u toch nummer 2 van Glutenvrij Magazine in handen. En daarin valt weer heel veel te lezen en heel veel te bekijken.

Om te beginnen een verslag (met foto’s van Paroolfotograaf Peter Elenbaas) van de Nederlandse Coeliakie Dag op 12 april in Vianen, die u in groten getale bezocht. Blije gezichten zagen we daar: blij met de aankopen op de glutenvrije markt, blij met het geweldige lunchbuffet, waar je kon toetasten zonder zorgen, blij met alle informatie die we daar weer kregen.

Cover Glutenvrij Magazine 2014-2

Minder blij maakte het aftreden van voorzitter Marieke Mol en belangenbehartiger Hanny van Wezel – maar ze laten de vereniging in goede handen achter, zoals Marieke Mol zelf onderstreepte.

We blikken echter niet alleen terug in dit nummer. We bieden zelfs spannende momenten: Zo is er nu een thriller, Dodelijk Bedrog, waarin de verdachte coeliakie heeft... 
Lees het interview met de auteur, Patricia van den Broek. 

Spannend op een heel andere manier is de Aqua Tulip Tour, de fietstocht(en) in het kader van Limburgs Mooiste, op 14 juni. Daar gaat een groep lezers/NCV-leden, met het team van Prof. Dr. Chris Mulder trappen door het mooie Limburgse landschap, en tegelijk geld inzamelen voor onderzoek naar coeliakie. U kunt nog meedoen!

Er staat nog veel meer in het nummer van Glutenvrij Magazine dat nu op de mat ligt: recepten, interviews, columns, wetenschap – en natuurlijk de pagina’s voor kinderen, tieners en J&G.

Genoeg om de zomervakantie mee door te brengen… Begin er maar gauw aan!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944