Volg ons

Het derde Glutenvrij Magazine van 2012 is uit!

5 september 2012

Het herfstnummer van het ledenmagazine van de Nederlandse Coeliakie Vereniging ligt weer op de mat bij meer dan 13.000 leden.

Alweer een nieuw, mooi nummer van Glutenvrij Magazine! Er staat weer veel te lezen in: wetenschappelijk en ander nieuws, bijvoorbeeld over osteoporose en hoe dat te voorkomen. En over de ontwikkeling van nieuwe testen, om maar een paar dingen te noemen.

Verder besteden we veel aandacht aan een onderwerp dat zeker voor ons 'glutenvrijen' van belang is: hoe veilig zijn al die 'glutenvrij' logo's? Waar kan ik op vertrouwen? En wat zegt de (Europese) regelgeving? Maakt die het glutenvrije leven nog ingewikkelder of juist simpeler? Het gaat tenslotte om onze gezondheid.

Daarnaast hebben we veel verhalen over mensen. Over mensen in het ziekenhuis, of – iets heel anders – op vakantie. Onze oproep heeft u allen in de pen doen klimmen, ga zo door! En over mensenverhalen gesproken: in dit nummer vertellen we u ook over een paar 'kanjers', die een heel bijzondere prestatie hebben verricht. Petje af!

Op www.glutenvrij.nl/GM3_2012 vindt u alle verwijzingen, achtergrondinformatie en eventuele aanvullingen en correcties handig bij elkaar.

Het derde Glutenvrij Magazine van 2012 is uit!
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944