Volg ons

Beoordeel de NCV via de Goede Doelen Monitor

3 september 2012

De Goede Doelen Monitor is een online module van Kennisbank Filantropie en heeft ten doel de goede doelengegevens uit de databank filantropie te ontsluiten voor een ieder die behoefte heeft aan informatie over Nederlandse goede doelenorganisaties.

Hoe het werkt
De Goede Doelen Monitor toont informatie van alle duizenden goede doelenorganisaties die de organisaties zelf hebben ingevoerd in de databank. Kennisbank Filantropie hanteert diverse controleprocedures, maar de verantwoordelijkheid voor de actualiteit en compleetheid ligt bij de goede doelen zelf.

Zoeken en vergelijken
In de online monitor kan de enorme hoeveelheid aan informatie van goede doelen worden gefilterd en gesorteerd aan de hand van objectieve criteria. Het resultaat is een overzicht van organisaties die op een aantal factoren met elkaar vergeleken kunnen worden, bijv. op de kans op een grote positieve maatschappelijke prestatie. Per goede doelenorganisatie is detailinformatie beschikbaar. Het detailscherm biedt een overzicht van kenmerken, prestatiegegevens, meningen van donateurs en beknopte financiële gegevens. Bij een groot aantal organisaties is er een online donatiemogelijkheid.

Donateuropinie
Bezoekers aan de Goede Doelen Monitor wordt gevraagd hun mening te geven over een goed doel. Na moderating door Kennisbank Filantropie worden de donateuropinies gepubliceerd bij de detailinformatie in de monitor. Deze informatie helpt bezoekers een beeld te vormen van een goede doelenorganisatie en het vinden van een organisatie die zij willen steunen.

Nederlandse Coeliakie Vereniging
Aan de leden en donateurs van de NCV vragen we om uw mening aan ons te laten horen via de Goede Doelen Monitor. Jaarlijks publiceert het dagblad Trouw een overzicht van verschillende top 50's van goede doelen en het zou natuurlijk prachtig zijn als we als NCV daar ook in komen te staan!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944