Volg ons

Laura Kool diëtist van de NCV

5 oktober 2016

Laura Kool(35) is de nieuwe diëtist van de Nederlandse Coeliakie Vereniging! Zij stelt zich kort voor. ‘Samen met mijn man en twee kinderen van 4 en 6 jaar woon ik in Utrecht.

Ik heb in diverse diëtistenpraktijken in Amsterdam en Utrecht gewerkt. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Utrecht, en begeleid veel volwassenen en kinderen met met een glutenvrij dieet.

Het leuke aan mijn nieuwe functie bij de NCV is dat ik veel dingen uit mag gaan zoeken. Als patiënt heb je vaak te maken met verschillende en soms tegenstrijdige, informatiestromen, en kom je er soms niet meer uit. Ik probeer op een goed onderbouwde manier vragen van NCV-leden te beantwoorden.

Op maandag /tm donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur is het diëtistisch spreekuur. Dan zit ik klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je een email sturen naar dietist@glutenvrij.nl.’

Wil je een afspraak met een speciaal geschoolde diëtist in de buurt? Hun adressen zijn hier te vinden: http://bit.ly/2dt8r3z

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.