Volg ons

Glutenvrije markt in Assen een succes!

28 november 2016

Met een opkomst van ruim 1000 NCV-leden en 14 glutenvrije leveranciers, was de jaarlijkse glutenvrije markt in Assen een succes, meldt Jans Vording, voorzitter van NCV Regio Noord. Net als de drukbezochte lezing over haver van Luud Gillissen. Leden werden ook in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan diëtiste Yvonne Huurman.

Tijdens de beurs en lezing werden kinderen vermaakt met het versieren van heerlijke glutenvrije speculaaskoekjes.

Na een krimp jaar vorig was er dit jaar weer een kleine groei met meer standhouders en meer meters, met voldoende producten en informatiestands om weer nieuwe ideeën op te doen of producten te proeven. Dit kon (mede) dankzij onze enthousiaste leveranciers en vrijwilligers. Om exact 10.00 uur gaf marktmeester Theo van der Pijl het sein om de markt te openen en konden de vele wachtenden de markt op.

 

Na afloop werd samen met de vrijwilligers en de marktmeester de dag geëvalueerd, tevens werden er een paar leden van wege hun verdienste voor Regio Noord in het zonnetje gezet.

Al met al een dag die gezien de opkomst, aan haar verwachtingen voldoet, niet alleen om de producten uit te proberen, maar ook elkaar te spreken en weer nieuwe informatie op te doen, zeker een herhaling voor 2017 waard.

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944