Volg ons

Verdien je contributie dubbel en dwars terug

4 oktober 2018

Het NCV-lidmaatschap kost nog geen dubbeltje per dag. Een kleine investering die je heel wat kan opleveren. Benieuwd hoe? Met de volgende 5 tips verdien je het lidmaatschap dubbel en dwars terug.

1 Kies voor automatische incasso

Als je kiest voor automatische incasso dan betaal je niet € 35,- per jaar maar € 30,-. Dat scheelt weer € 5.

2 Consulteer eerst onze diëtist

Hoewel de eerste drie uur dieetadvies vanuit de basisverzekering worden vergoed, vallen de kosten hiervoor wel onder het eigen risico van € 385,- (dit eigen risico geldt niet voor kinderen onder de 18 jaar). Als lid kun je per mail en telefonisch al je vragen over voeding kwijt aan onze in coeliakie gespecialiseerde diëtist. Dat kost je niets. Raadpleeg daarom altijd eerst even de NCV-diëtist, voordat je kosten gaat maken.

3 Gebruik je ledenpas als kortingskaart

Met je persoonlijke ledenpas krijg je tussen de 5 en 10% korting op glutenvrije producten bij diverse online aanbieders van glutenvrije producten, van pasta tot broodmix en van muesli tot soep. Goed, voordelig en ze worden nog thuisbezorgd ook. Kijk hier bij wie je voordeel kan krijgen.

4 Kies voor een zorgverzekering bij VGZ

Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van de collectieve zorgcontracten met zorgverzekeraar VGZ. Zo’n verzekering levert je een korting op van 7 tot 10% op je premie. Afhankelijk van de optie die je kiest, wordt het NCV-lidmaatschap van € 30 per jaar vergoed en/of krijg je een vergoeding voor je glutenvrije dieet. Voordeel verzekerd dus. Kijk hier voor de collectieve verzekering.

5 Kom naar een van onze markten

Op de markten die we organiseren, kun je veel glutenvrije producten gratis proeven. Zodoende hoef je nooit iets te kopen waarvan je vooraf niet zeker weet of het wel lekker is. Dat scheelt de nodige miskopen. En als je meedoet aan de actie ‘Toon je pas voor een gratis tas!’ hoef je een aantal heerlijke producten niet eens te kopen. Zoals je ongetwijfeld weet organiseren we naast de markten nog veel meer activiteiten die je – dankzij de inzet van onze vrijwilligers - tegen kostprijs kan bijwonen zoals populaire kinderkampen en bakworkshops. Ook dat scheelt in de portemonnee.

Heb je niets aan deze tips?

Troost je dan met de gedachte dat we dankzij dat ene dubbeltje per dag er kunnen zijn voor mensen met coeliakie. Voor jou en al die anderen die een prettig en veilig leven willen leiden.

Kom je ook naar een van onze markten?

Kom je ook naar een van onze markten?

We organiseren vier keer per jaar een grote glutenvrije markt, waar je kan proeven en kopen! Kijk hier waar en wanneer deze markten zijn.

De voordelen voor onze leden

Een gratis welkomstpakket, gratis advies van onze diëtist, recepten, events en nog veel meer

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.