Volg ons

Wil jij bepalen wat er in de supermarkt ligt? Grote supermarkt zoekt mensen met een glutenvrij dieet voor smaakpanel!

15 maart 2019
Smaaktest glutenvrije producten bij Normec Sensory in Amstelveen

Wil jij bepalen wat er in de supermarkt ligt? Zodat er producten in de schappen liggen die jij wilt? Dat kan. Het Smaakhuis nodigt iedereen met coeliakie of NCGS hiervoor uit, in opdracht van een grote supermarkt en we helpen ze graag! Alle producten zijn glutenvrij gecertificeerd en we hebben geholpen met de schoonmaakprocedure van de keuken.

Hieronder lees je het bericht van het Smaakhuis:

We willen jouw mening en daarom nodigen we je uit voor een testsessie in Amstelveen op 5 of 6 april 2019. Je bent welkom! 

Wij zijn Normec Sensory en onze locatie heet Het Smaakhuis. Smaaktesten houden is ons dagelijks werk. Onder toezicht van de Nederlandse Coeliakie Vereniging zijn de producten geselecteerd. Die worden allemaal voorzien van het meest veilige glutenvrij keurmerk dat er is; het Crossed Grain logo. Ze hebben ons daarnaast geholpen om de keuken van de testlocatie glutenvrij te maken conform de schoonmaakprotocollen zoals de NCV die ook leert aan de horeca. De testsessie vindt plaats in een professionele sensorische (en dus helemaal glutenvrije!) testlocatie in Amstelveen.

Heb je geen tijd om naar Amstelveen te komen? Dan kun je toch meedoen. We zoeken daarnaast namelijk ook consumenten die enkele glutenvrije producten thuis willen bereiden, testen en beoordelen.

Meer informatie over de testopzet en procedure
Smaaktesten bij Normec Sensory in Amstelveen en in-home onderzoeken gaan als volgt in zijn werk; doe je mee met een smaakonderzoek, dan word je op een bepaalde datum (5 of 6 april 2019) en tijd in Amstelveen verwacht. Je neemt dan deel aan een sessie waarin je in ongeveer een half uur tijd zo’n 10 producten te proeven krijgt. Je krijgt hier ook een vergoeding voor: € 10.

Kun je niet komen en doe je liever mee aan een in-home onderzoek, dan krijg je, na jouw toestemming,  een pakketje thuisgestuurd met een aantal producten. (Hiervoor krijg je geen vergoeding). Het is de bedoeling dat je deze producten gebruikt, zoals je dat normaal thuis ook zou doen. Via de mail ontvang je dan een link om de vragenlijst te kunnen invullen.
 
Vanzelfsprekend mag je het ook allebei doen; komen proeven in Het Smaakhuis en meedoen aan een in-home onderzoek. Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen, klik dan op onderstaande link voor de intake voor deelname aan de onderzoeken. Belangrijk; voor deze ronde smaaktesten geldt dat je geen andere intoleranties of allergieën mag hebben dan coeliakie of NCGS. We begrijpen tegelijkertijd wel dat deze combinatie vaak voorkomt.

Geef je hier op!

Mocht je nog vragen hebben? Dan kan je terecht bij Het Smaakhuis: 020 – 643 51 88

Disclaimer; deelnemen is op eigen risico en rekening. De NCV kan niet aansprakelijk worden gesteld over acties of organisaties van derden.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944