Logo
NCV | Slootjesdag in het riet, zaterdag 16 juni
  24 mei 2018 | EDITIE Uitnodiging
Slootjesdag in het riet, zaterdag 16 juni

Wie vindt de leukste, engste, kleinste of mooiste waterdiertjes? Wie laat zijn ouders het ergst schrikken met de beestjes?

Doe op zaterdag 16 juni vanaf 10.00 uur mee met de Slootjesdag en we zullen het snel genoeg weten.

Wat gaan we doen?
We gaan met z’n allen op zoek naar waterleven in de slootjes en plassen rondom de zorgboerderij ‘De Marsen’, in het natuurgebied Het Twiske. We gaan met een gids een speurtocht maken langs het water. Natuurlijk doen we zelf actief mee en gaat iedereen zelf met een schepnet aan de slag, om zoveel mogelijk waterdiertjes te vangen.
Omdat we weten dat jullie na al dat zoeken en leren wellicht een knorrende maag hebben, is er voor iets lekkers gezorgd. Het is toch weekend, dus we eten patat met een mega-hamburger, limonade en een ijsje toe. Uiteraard alles glutenvrij.

Voor de ouders hebben we dit jaar ook de mega-hamburger en de frietjes voor 7,50 euro p.p. weten te krijgen. Als je ouders hier gebruik van willen maken, kan dit gelijk met de aanmelding doorgegeven worden. Maar dit laatste is geen verplichting uiteraard. Ze kunnen ook ter plaatse kijken wat ze willen eten en/of drinken.

Kosten
De kosten bedragen 12,50 euro per kind.

Informatie en aanmelden
Kijk op de Activiteitenkalender op de website van Glutenvrij.nl voor meer informatie over de Slootjesdag.

Aanmelden doe je via je ouders bij Georgette via nh.georgette@glutenvrij.nl, of via 0299-847095 na 18.00 uur. Aanmelden kan tot 30 mei. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden