Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten

Glutenvrije producten bevatten vaak meer vet en suiker dan glutenbevattende producten. Als je hiervan teveel binnen krijgt kun je uiteindelijk leverproblemen ontwikkelen. Recent onderzoek geeft hierover meer informatie. Lees hier verder (log eerst in, klik daarna op de link)
Tips over gezond glutenvrij eten vind je hier.
*Als NCV verzamelen we de laatste wetenschappelijke inzichten. Dit kunnen wij doen dankzij onze leden. Word jij ook lid? Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op www.ncv.nl/word-lid-van-ncv
Archief > 2023 > januari
- 26-01-23 15:50 - De glutenvrije podcast on tour naar het studentenhuis
- 25-01-23 08:00 - Coeliakie en huidproblemen
- 23-01-23 14:00 - Eetbare insecten
- 18-01-23 08:00 - Coeliakie én diabetes type 1
- 13-01-23 08:00 - We zoeken jou!
- 11-01-23 08:00 - Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten
- 09-01-23 15:34 - NCV op grootste horecabeurs!
- 05-01-23 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid, hoe zit het nou?
- 04-01-23 11:30 - Let op: fout in recept Allerhande!
- 03-01-23 08:00 - Jonge ouders, opgelet!
- 02-01-23 08:00 - Gezond glutenvrij, wij helpen jou daarbij!
- 01-01-23 00:01 - Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023!