NCV op grootste horecabeurs!

Glutenvrije consumenten en hun belangen in de horeca. Daarvoor staat de NCV op de Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs in de RAI deze week.
'We spreken hier veel horecaondernemers over hoe je veilig glutenvrije gerechten kan serveren', vertelt Roos Baars, accountmanager horeca van de NCV. 'Ons doel is op elke hoek een restaurant waar je veilig glutenvrij kan eten!', aldus Andrea Wesselius, collega-accountmanager van de NCV.
Archief > 2023 > januari
- 31-01-23 17:00 - Podcast: Studeren en coeliakie
- 26-01-23 15:50 - De glutenvrije podcast on tour naar het studentenhuis
- 25-01-23 08:00 - Coeliakie en huidproblemen
- 23-01-23 14:00 - Eetbare insecten
- 18-01-23 08:00 - Coeliakie én diabetes type 1
- 13-01-23 08:00 - We zoeken jou!
- 11-01-23 08:00 - Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten
- 09-01-23 15:34 - NCV op grootste horecabeurs!
- 05-01-23 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid, hoe zit het nou?
- 04-01-23 11:30 - Let op: fout in recept Allerhande!
- 03-01-23 08:00 - Jonge ouders, opgelet!
- 02-01-23 08:00 - Gezond glutenvrij, wij helpen jou daarbij!
- 01-01-23 00:01 - Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023!