Volg ons

Coeliactive-logo-webHuisgenootjes die overal broodkruimels achterlaten? Altijd uitleggen wat je niet kunt eten? Altijd drie tassen met eten mee in het vliegtuig? En geen biertje bij de borrel? Je bent niet de enige die af en toe zou willen dat meer mensen je glutenvrije dieet begrepen. Daarom zijn wij er: Coeliactive, de jongerenvereniging van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. 

Coeliactive wil een aanspreekpunt zijn voor alle jongeren met coeliakie, NCGS of dermatitis herpetiformis. Tegelijkertijd helpen we jongeren om gelijkgestemden te leren kennen en een leuke kennissenkring met andere coeliaken op te bouwen. Zowel nationaal als internationaal. Om dat te bereiken, organiseren we regelmatig door heel het land leuke activiteiten. Leden van Coeliactive zijn toffe mensen die toevallig ook coeliakie hebben. Spreekt dat je aan? Zoek ons dan vooral op!

Lid worden van Coeliactive

Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging? Dan zien we je graag een keer terug op een van onze activiteiten. Zolang je lid bent van de NCV kun je deelnemen aan een van de diverse dingen die we organiseren. Zo gaan we samen op wintersport, organiseren we in de zomer een zomertrip, doen we sportieve activiteiten en gaan we natuurlijk ook lekker uit eten. Wil je weten waar en wanneer onze volgende activiteit plaatsvindt? Check dan onze website voor de laatste nieuwtjes of volg ons op Facebook en Instagram.

Je hoort van ons

Ook in het Glutenvrij Magazine kun je ons terugvinden. Ieder kwartaal plaatsen we interessante artikelen, handige tips én updates over onze activiteiten op onze speciale jongerenpagina. Via Facebook kun je onze pagina liken, of joinen bij onze Facebookgroep. Hier worden de lekkerste recepten en restauranttips gedeeld. En natuurlijk kun je ons ook volgen op Instagram!

Contact
Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen via ons e-mailadres jongeren@glutenvrij.nl. Heb je vragen die specifiek over het glutenvrije dieet gaan, dan kun je terecht bij de diëtist van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Geslaagd Europees zomerkamp

Bekijk de film om een indruk te krijgen van het CYE Summercamp in Nederland.

Coeliactive.nl

Coeliactive.nl

Coeliactive hoopt met haar website alle jongeren met coeliakie te bereiken en te informeren over all things gluten free. Heb jij een goed idee voor de site en wil je graag bijdragen? Mail dan naar jongeren@glutenvrij.nl!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944