Volg ons

Griep of last van gluten?

15 januari 2015

En nu heb ik dus mails van lezers die vinden dat ik helemaal geen recepten met prefab producten moet opschrijven. En ook krijg ik mails van mensen die een opsomming geven van heerlijke glutenvrije kant en klare producten die het leven van een glutenvrij mensch zo makkelijk maken.

Weet je wat het is? Ik ben eigenlijk een heel gemiddeld mens. Ik behoor denk ik niet tot een bepaalde categorie. Ik hou van lekker zelfgemaakt vers eten met veel groente, van friet en volle borden pasta. En ik gebruik ook prefab hulproducten En ik heb ook glutenvrije kant en klaar producten. Ik maak het mezelf makkelijk en let op mn gezondheid en op het geld. Als ze ooit nog eens een programma op tv willen maken over de meest gemiddelde Nederlander van Nederland dan moeten zij me waarschijnlijk hebben. Ik hoop dus dat ik recepten maak voor iedereen, maar realiseer me dat niet alle recepten door iedereen gemaakt zullen worden. (wat ik eigenlijk niet begrijp, want ze zijn echt heel lekker ;-) ).

Nu Leon ook eindelijk zijn warme griepnestje heeft verlaten en aan het werk is gegaan begin ik me niet zo lekker te voelen. Griep? Iets verkeerds gegeten? Gek dat ik sinds de diagnose bij alles wat ik voel denk dat ik gluten heb binnengekregen ergens, terwijl het ook gewoon griepje, verkoudheid, stress, gewoon beetje moe, bedorven eten, ongesteld of iets anders kan zijn…

Ochtend: Smoothie van yoghurt en cranberrysap en gehakte noten
Lunch: Toast met smeerkaas en plakjes radijs
Diner: Quinoasalade met zelfgemaakte kofte en met tomatensalade. Klik hier voor recept.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944