Volg ons

GM nummer 3 van 2015

7 september 2015

Heeft u veilige sojasauzen in de kast? Wanneer is een product eigenlijk gecertificeerd? En op welke wetenschappelijke doorbraak hoopt Spinoza-winnares en coeliakie-onderzoekster Cisca Wijmenga? U kunt het allemaal lezen in het Glutenvrij Magazine!

We bezochten ook de gezellige familie Vis in Goeree Overvlakkee en zetten de fabels en feiten over jodium nog eens op een rijtje.
Natuurlijk verzamelden we uw ervaringen over Foodfestivals en vakanties in Suriname, New York, Turkije tot Assen.
Kortom, een bomvol magazine met interessante informatie. Veel leesplezier!

Annette Karimi, hoofdredacteur Glutenvrij Magazine

Meer informatie

In dit nummer onder andere de volgende onderwerpen:

  • Interview met Spinoza-winnares en coeliakie-onderzoekster Cisca Wijmenga
  • Een kijkje in de keuken van het glutenvrij certificeringsproces
  • NCV-onderzoek: Sojazauzen
  • Wetenschapsnieuws: Beter vooruitzicht voor coeliakiepatiënt met lymfklierkanker
  • Foodfestivals ‘hot’, maar ook veilig?
  • Fabels en feiten over jodium
  • Kidz
  • Puberz


Leden kunnen de volledige uitgave digitaal  bekijken in het kenniscentrum voor leden. U kunt heel eenvoudig lid worden, klik hier.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944